YOLO

För ett par veckor sedan lärde jag mig att fortkortningen YOLO står för uttrycket 'You Only Live Once' - och det är precis med det mottot i bakhuvudet som jag ikväll bestämde mig för att efteranmäla Billy Boy till SSRK Ungdoms SM.

Gubben är dryga 9 år. Han är inte i alls samma träningsform och lika genomarbetad som för ett par år sedan. Inte heller är han i samma kondition fysiskt. Ibland är han dessutom lite stel i ett ben. Men han har varit för jäkla härlig att träna med de senaste veckorna, pigg, alert och ambitiös, så nu kör vi en sista runda ihop innan vi lägger working testen och jaktproven på hyllan.

Redan när jag anmälde Tessan lekte jag med idén att slänga med Billy, men skjöt bort den. Jag har varit så fast i tanken att om jag ska starta Bill igen ska jag veta att vi ska kunna toppa våra tidigare resultat. Så trots att jag inser att det kan bli svårt, kanske till och med mycket svårt, har jag ändå bestämt mig för att satsa på att starta MEN lägga prestationskrav och resultatmål åt sidan. Istället ska jag passa på att njuta av att föra min favorithund på ett sista WT. Jag längtar. You only live once!


Om du också vill vara med på SSRK Ungdoms SM men har glömt att anmäla, så går det fortfarande bra att efteranmäla till [email protected]!

Kommentarer
Postat av: lena, millie,ebba

Härligt. Lycka till !!!!!

2012-08-23 @ 00:01:39
URL: http://www.goldentjejenmillie.se
Postat av: Sandra, Thyra, Lhine & Rhiva

Vad kul! Det blir ju ett fint avslut, att starta på U-SM :)

2012-08-23 @ 22:17:33
URL: http://tomik.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0