SPRINGBREAK

Hann aldrig uppdatera i torsdags, men då gick jag i allafall på springbreak och flög till Florida. Med mig på resan har jag Heddan, Juli och Kat och tillsammans ska vi bila runt en dryg vecka. Idag (fredag) landade vi tidigt på morgonen i Orlando och har spenderat dagen här. Mestadels på IHOP faktiskt och gjort en grovskiss på resan. Såhär ser den ut:

Fre - Slapp/planeringsdag i Orlando
Lör - Floridian-safari på förmiddagen, åka till Cocoa Beach på eftermiddagen och övernatta
Sön - Köra till västkusten, övernatta i Tampa, Clearwater, St Petersburg eller Coral
Mån - Slappdag på stranden vart vi nu hamnade
Tis - Krokodilspaning i Everglades
Ons - Key West
Tor - Miami
Fre - Miami
Lör - West Palm Beach, hemfärd

Idag var även dagen då jag körde bil i USA för först gången, och mer tid bakom ratten kommer antagligen redan imorgon eller i övermosgon - Se upp alla floridianer!

Mäktiga youtube

Ni kommer ihåg med "media and audiences" klass va? Den där star wars figurerna gärstspelade förra veckan. Igår pratade proffessorna (som för övrigt är galen) om youtube och hur folk reagerar på olika klipp man postar där. Han visade massa exempel för att illustrera detta.

Det här exemplet är tragiskt, men killens svar är ju bara så roligt att jag måste dela med mig. Okej, här är lite bakgrund: Tjejen pluggar på UCLA och trodde nog att hon var rolig när hon postade klippet. Tyvärr tyckte inte majoriteten av skolans studenter det och hon fick typ hela skolan emot sig. Reaktionerna syntes även på youtube, bland annat i fom av den otroligt roliga låten i klipp nummer 2. Tjejen fick tyvärr hoppa av skolan på grund att hon inte pallade med trycket efteråt, social media är mäktig!Sultans of SwingDen här damen alltså, tusan vad tacksam jag är för att ha henne i SD. Vi träffades så ramdom. Lite tack vare mormor, lite tack vare facebook och lite tack vare den svensk-amerikanska handelskammaren i San Diego. Inte trodde jag att jag skulle åka till SD och hänga så mycket med en svenska, men tant Heddis fattade jag tycke för "på stuberten" (för att använda hennes uttryck). Vi dricker kaffe och tantar/töntar oss ihop. Heddis är liksom jag en märklig kombo av ett barn, en tönt och en tant på samma gång. Ibland pratar vi om saker som gör lite ont i hjärtat, men växlar lika snabbt till att skratta åt ett foto där vi båda har dubbelhakor eller ser ut som figurerna i serien "De tre vännerna och Jerry".

 


För Bindsky fyller bara 18 en gång!

Okej, det är stor tönt-varning på denna, men som rubriken antyder, världens bästa Bindsky fyller ju bara 18 en gång för tusan. Är man en storasyster på vift vid det tillfället får man helt enkelt stå sitt kast och bjuda lite på sig själv. Som tur var fanns det några goa vänner hemma i Villa Alvarado som kunde tänka sig att avlasta mig lite...

.


Effektiv är mitt andranamn

Försov mig som bekant imorse, missade första klassen, slöpluggade hemifrån, frukost/lunch på skolans froyo ställe med Line och Houdaifa, muntlig presentation i nästa klass, sen till bibblan för att läsa för min medterm på torsdag...

Sen jag kom till bibblan klockan 3.30 pm har jag sedan hunnit med/prioriterat:
 • Äta Panda Express
 • Skriva mail till mamma
 • Facebooka
 • Äta två fourtune cookies
 • Byta bakgrundsbild på skrivbordet
 • Omorganisera ikonerna på skrivbordet

Nu funderar jag på att göra en ny spelningslista på spootify....


Thess, jag ÄLSKAR den här!


Mission Beach

Förra veckan lärde jag mig att en fredagseftermiddag efter St. Patricksday passar utmärkt att spendera på stranden. Kan bli knivigt om man är hemma förstås, men här i SD fungerade det utmärkt.


Välkomna till Mission Beach!


Deniz, jag, Jessi och hennes fresbee-gloria uppträder som de barn vi är.


Fy tusan vilket slappt gäng!


Sleepyhead

Ny vecka, och det känns kluvet för förra veckar var på något vis en så bra vecka att det känns tråkigt att den är förbi. Det var lugnt i skolan, beach sleepover, st patricks, strandhäng, fredagschill, lördagsmiddag, filmkväll, brunchsöndag och lite shopping. Denna morgon vräkte regnet ner som besatt. Det började redan igår och kom så häftigt att det inte hann rinna undan och mina finska grannar var nära på att få en pool innanför ytterdörren (slutade dock bara med en mindre plaskdamm). Idag tog jag sovmorgon och ligger faktiskt fortfarande under mitt ärtgtöna täcke och skriver detta...

På tal om grönt har jag ju lite bilder från St Patty att dela med mig av. En kväll som började så fruktansvärt opepp men tillslut blev så himla bra. Heddis, Juli, Charlotte och jag åkte ner till PB. Hamnade på donken, tog oss i kragen, drack varsin grön öl och sedan blev det Tavern och Typhoon. Chris och Min anslöt senare och även Italienarna gjorde ett kort gästspel.
Emotional

Okej, jag erkänner. När jag såg den här nytagna bilden på Linda och Sparvis (Combine Quite a Boy, "Toddy) började jag grina lite. Dels för att de är så fina ihop (tönt-varning jag vet), dels för att hon är iklädd min favorit outfit (mina älskade fjällräven & mina muckboots), men mest av allt för att jag saknar hundträningen och mina fyrbenta lurvisar.

Fick en rapport från mamma och Nellan igår också. Här är ett utdrag:

 

Igår gick jag en dryg timme med hela gänget. Vi pulsade ut på baksidan. Nell hängde utan vidare med på långturen i rask skritt + att hon fick springa lös i åkerholmarna och kolla in sina ställen. Rätt vad det är kommer hon i full galopp och ska ha en Frolic. Sedan sticker hon igen. Inkallningen är 0. Tror faktiskt hon hör ganska illa.

Gick en tur på hedlandet i veckan i en av beteshagarna. Nell är ibland bestämd med vart hon ska och det kan vara lite kul att följa efter. Så det gjorde jag och märkte att hon gick på spår. Såg efter ett tag tydliga älgspår i skarsnön - inte pur färska. Men säkert inte mer än ett dygn eller så. Så jag hängde efter. Kom fram till en lega som noggrannt undersöktes, smakade lite älgskit och rullade sig ordentligt i alla spännande dofter.

Och en tidig morgon på strandängarna så hade jag Nell och tre till. När vi var på väg dit och passerat under eltråden så rusade de lösa hundarna ut och började gräva i diket. Nell och jag kom efter. Skulle precis släppa henne för lite grävövningar när jag såg hur hon stelnade till. Nere vid ån gick en räv och strosade. Nell stel som en pinne. Räven fick syn på oss och sprang då hela vägen ut nmed åkanten ända bort till järnvägen.
Inget fel på nells syn alltså. Hon släpptes inte på den promenaden.

Kloklippningen numera exemplarisk. Borde filmas. Hon ligger bara avslappad och bryr sig inte och inget gnäll och larv. Men när det är klart så blir det "skruffs utbrott".Dags för Frolic!?

Laguna Beach sleepover

Kommer ni ihåg när jag skrev om dessa galningar? Sedan den kvällen har de vid ett par tillfällen kontaktat mig och Kimberley och bjudit in oss på diverse spännande aktiviteter, men det har alltid varit något som satt käppar i hjulet. I onsdags kom dock en invite som passade rätt i tiden: Beach Sleepover at Laguna Beach.

På eftermiddagen när Kimb och jag träffades för sen lunch efter våra klasser kom telefonsamtalet och några timmar senare bar det av. Kimberleys roomies Johanna, Deniz och Jasmine följde också med och vi körde den dryga timmen till Laguna Beach. Joey och Ant mötte upp oss barfota i strandshorts och sedan, otaliga trappsteg senare, nådde vi stranden och "lägret". Det är egentlugen inte tillåtet att sova på stranden, men på Laguna Beach finns en sorts vägg som man kan gömma sig bakom.

Det var elddans, baloonies, grillning av bananer, rapbattles, utforskning av grottor, gymnastikövningar beatboxing och tillsist läggdags. Jag och Kimb trängde ihop oss på ett skynke och drog en filt över oss. Killarna är en kristen grupp och måste erkänna att gå från rapbattle (riktigt bra också!) till att klappa oss på huvudena och säga "goodnight, god bless" kändes lite surrealistisk. Vid sjutiden släpade vi oss upp för de hundraelva trappstegen igen för att hinna tillbaka till dagens klasser.

By the way...
 • Om jag frös ihjäl?
  Svar: Ja
 • Om det var värt det?
  Svar: SJÄLVKLART!


Jag och Lady Kim precis innan avfärd till Laguna Beach. Kimbo är även ägare till alla bilder.

 I matbutiken hittade vi en produkt som hette "Baloonies", geleballonger som man blåste
upp med sugrör för $1. Killarna blev eld och lågor, väckte tydligen barndomsminnen till liv
och enligt dem hade de inte funnits i butik på länge. Här är det Ant som visar hur man gör.Det fanns en eld och en balansgång. Jag vet mina begränsningar så jaghöll mig borta
från den sistnämnda.
Deniz och Joey, lite blöta efter att ha utforskat strandens grotta.Pyramid-dags, ingen mindre än självaste Jazzy Jasmine på toppen.Om "Laguna Beach" låter bekant kan detta vara förklaringen,
och ja det var den stranden vi slaggade på!


Star Wars Guest Lecture

Den senaste veckan har en an mina proffessorer tjajat om hur viktigt det var att vi kom på dagens lektion, så klockan 11 idag skyndade jag till skolan. Man ville ju inte missa spektaklet. Först visades en film om hur några Star Wars fans hade gjort egna varianter på Star Wars filmer. Föga spännade, proffessorn för denna klass är nämligen helt fixerad vid Star Wars och pratar om något Star Wars relaterat nästan varje föreläsning. Efter filmen började han bläddra i sina papper som om han skulle ge en vanlig föreläsning och det gick en suck genom klassen, var detta allt!?

Då brölade plötsligt Star Wars soundtracket ut högtalarna och in genom dörren kom dessa figurer för att gästföreläsa om "fandom", hur fans funkar och har makt att påverka genom media. Detta händer ju bara inte, hann jag tänka flera gånger.


Filmklipp när de precis kommit in, innan de ska börja föreläsa. Gillar hur den där plastiga typen hejjar när proffessorn säger att han har ställt in klassen närmast spring break. haha!Efteråt tog jag och mina tyskar givetvis en gruppbild med Star Wars gänget + vår proffessor.


De senaste dagarna...

PARTYBUS TILL HARDROCK
Dans och galenskap med Juli, Min, Charlotte och Italienarna. Det är märkligt vad befriande det kan kännas att få skaka loss lite för en kväll.

 


 

UTFLYKT TILL TEEDAS HUS
Biltur norrut med Lennart, Ugglan och Einstein för att besöka Teeda, titta på hennes vyer och äta frukt från träden. I hennes trädgård fanns flera apelsin, citron, grapefrukt och avocadoträd.
.


 

LINE FIRADE SIN 21-ÅRS DAG
Jag gav henne ett godiskollage. Sen blev det födelsedagsfest i VA där Chris, Adam, Davide och Min gästspelade. De två förstnämna intog sedan mitt och Murielsrum över natten medan jag slaggade på soffan och på morgonen blev det pannkaksfrulle hos kära Heddis (som under kvällen spelade svår i sombrero) 

MINI ROADTRIP
Tillsammans med Ugglan och Einsten blev de en dag med bilande längs San Diegos kust samt outletbesök. Jag shoppade lite och blev ägare till ett par vita höga converse. Som jag har längtat efter dem! Sen stannade vi i Ocean Beach för lunch och därefter snirklade vi hemmåt med stop vid Torrey Pines för att kolla på skärmflygarna.
USS Midway

Efter en rolig kväll downtown var det dags för sista rycket i skolan för veckan. En inlämning och ett quiz, puh! Partybussen var för övrigt som ett portabelt discotek en buss som körde oss till en klubb där vi dansade loss under kvällen.

Efter skolan plockades jag upp av mormor, morfar, Lennart och deras vän Bob och tillsammans åkte vi till USS Midway, ett stort hangarfartyg som numera är ett museeum. Riktigt spännande att gå runt på fartyget och se hur soldaterna levde. Som packade sillar kan jag avslöja. Sen fanns även en massa krigsflygplan att kika på. Var även uppe en tur på fartygets komandobrygga och jag blev placerad i "Air-boss" stolen av guiden. Tungt!

Kvällen har hittills inneburit plugg för mig. Jag har väldigt mycket i skolan och just nu. Även om jag (som ni säkert märker) även ser till att ha roligt känns det som jag har läsning och läxor hängande över mig hela tiden.
Live fast die famousBlev jag just erbjuden en plats i en partybuss av min nyfunna koeranska vän Min. Vad är en partybuss? Jag har ingen aning, men varför tacka nej? Det kan jag vara värd efter min pluggvecka, med tanke på att jag just skrev klart skrivuppgiften som ska lämnas in imorgon Lets go!


Dubbelt upp!

... men se där! Jag kan faktiskt bjucka på både positivt provresultat och Mardi Gras bilder. Det var som tusan! Har inte sett mitt betyg då gränserna inte är satta än, men 70/100 borde åtminstonde vara godkänt och det är jag är mer än nöjd med. Om man räknar in att jag även haft inlämning och presentation av en personlig logotype + flashaminering av skissprocessen, presentation av idé till en affish, inlämning av ett PM samt en skrivuppgift som även innefattade en intervju förutom denna Midterm i veckan så känns det gött.

Hann ju även med ett besök på Mardi Gras festivalen i Gaslamp distriktet i San Diego. Det var märkligt, galet och väldigt roligt. Det var gatufest med dansare av alla slag. Tydligen var det en parad också men den såg jag inte mycket av. Istället hittade vi sombreros och dansade på gatan med de andra kidsen.Som-breros som-sagt, här på Chris, Juli och Hedwig


Juli, jag och Chris med varsin magaritha på Freds


Ibland hängde inte kameran med...


... 'cause we were dancing in the streets!


Och tog radom bilder med folk vi inte kände!


Bibblan är mitt fängelse

Uhh... Imorgon är det dags för midterm i min annonseringsklass igen. Förra gången kände jag mig förberedd, och visst jag klarade den men det gick inte superbra. Den här gången känner jag mig inte alls like förberedd. Anledning: Mardi Grass som gick av stapeln igår. En av de större eventen här i SD tydligen och det kan ju inte missas. Dessutom var det fruktansvärt udda och kul! Nu är klockan 22 och jag gör mig redo för en sista timme i bibblan. Kan jag inte bjuda på en positivt besked om tentan imorgon kan jag åtminstonde bjuda på lite galna Mardi Gras bilder!


Såhär såg det ut igårkväll. Som vanligt är bilden stulen från Heddis (mina är inte i datorn än). Från vänster har ni mig (the one and only), Christophé (klasskompis från ORU som praktiserar på konsulatet här), Charlotte (Heddis franska roomie), Adam (Chris roomie som också praktiserar på konsulatet) och Juli (min tyska granne). Hepp!
Mail från Billy Boy

Billy är en rätt bekväm hund. Visst kan man ta upp honom i aktivitesnivå, det är ju bevisat. Ju mer man aktiverar honom ju mer kräver han, men får han inte så mycket stimulans vänjer han sig rätt snabbt vid det också. Hade han inte bott i ett aktivt hem är jag säker på att han skulle varit väldigt nöjd med dagliga promenader och tupplurer på soffan. Därför blev jag så full i skratt när jag läste Billys mail till mig (mamma har fångat min gubb-prins på pricken). Åhhh....Billy-bonkis!

Dagen började bra. Långpromenaad med gänget. Strosade mest och kollade in lite spännande dofter. Ganska bekvämt att gå bakom de andra när det blir lite för djup snö. Eller när stämningen blir dålig när ungdomarna är olydiga. Då tar jag det lugnt.

Men när vi kom hem så fick Nell gå ut ensam. Inte bra, jag sprang vid grinden och gnällde. Sedan blev det jobbigt. Det hände oväntade saker i rastgården. Trädfällning. Mycket obehagligt. Inte alls lugnt och skönt på altan. Utan oväsen och en Nisse som for fram och tillbaka. Usch! Då var det svårt att ligga bredvid Nell (som sov djupt). Jag var alt tvungen att stå och se olycklig ut tills det blev lugnt.

Eftermiddagen var OK. Dummy väskan med smådummies kom fram ur gömmorna och jag och mellanbrorsan fick följa med ut på åkern på andra sidan vägen. Sitta och titta på när det gömdes små dummies i en åkerholme. Lugna gatan. Sånt känner jag tiill. Satt och spanade lite medan brorsan snodde ut och letade. Full fart hade han och letade faktiskt reda på tre stycken.

Sedan var det min tur. Ingen anledning att förivra sig. Jag tog en lugn galopp till åkerholmen. Stannade där och glodde på henne en lång stund. Varför jobba med och leta? Hon kunde väl ge mig lite vägledning? Nähä, ingen hjälp. Får väl leta själv då. Och se där fanns ju en, snabbt tillbaka.

Kunde väl ha fått lite mer beröm. Ska istället ut en gång till. Och nu försöker hon lura mig att gå hela vägen tillbaka genom snön ut till den där åkerholmen igen. Nejdå, finns en annan holme betydligt närmre. Jag tar den istället. Kanske finns det nåt där? Nähä. Inget. Vad gör jag då då? Kan man få litehjälp kanske? Nähä.... Funderar en stund. OK då! Drar iväg ut dit dom verkar finnas och se där låg det ju en till. Får väl överlämna den , men ingen anledning att förivra sig i snön. Tar det lugnt.

Då ser jag hur kaninbollen flyger i luften och lillebror får springa och hämta. Inte bra, här gäller det att rappa på. Lämnar av och NU är jag med på noterna. Var snäll och langa den där kaninbollen en gång till så ska vi se vem som är snabbast den här gången!

Nu väntar kudden i köket på mig för en tupplur innan middagen. Nån sa häromdagen att jag börjar se ganska välmående ut.. Tja, matens smakar hyfsat numera så jag är faktiskt till och med snabbare än Tessa ibland på att äta upp. Det hotas med cykling till våren..

Starbucks-dyslexi?

Jenny är ju ett internationellt namn kan man tycka, men ändå tycks just Stabucks har svårt med att få till det. Det blir ofta fel på koppen och så får man stå vid utlämningen av kopparna och titta lite fundersamt omkring sig, kommer någon annan ta den där eller är det min? Första gången tänkte jag att jag nog hade varit otydlig eller pratat för lågt, men nu har det hänt för många gånger för att kunna lägga skulden på mig.

Jag har två teorier:
 • Man måste vara dyslektiker för att få jobba på Starbucks
 • Alla som arbetar där drar på sig den speciella Starbucks-dyslexin


Okej, jag ska inte vara elak, det blir faktiskt rätt ofta också. Men Danny, Yeni,
Yedi och Jelly är alla goda exempel på att det inte heller står helt rätt till...


Ugglan och Einstein i SD

Japp, ni läste rätt. Ugglan och Einstein (världens bästa mormor och morfar) har anlänt till San Diego och därför har stora delar av helgen spendeats med dem. Yeeey, så härligt att se dem!

Fast helgen började egentligen i torsdags eftersom jag hade ledigt på fredagen. Eftersom veckan varit minst sagt pluggtät firade jag tidig helg med att åka med ett härligt gäng till Mission Beach, där vi drack fruktiga $1 drinkar och dansade loss. På fredagen stog återigen plugg på schemat, men på kvällen tog mormor och morfar ut mig och Hedwig för att äta middag i La Jolla. Vi hamnade på en trevlig reastaurang och festade loss med fisk och skaldjur. Riktigt gott! Eftersom vi ändå var ute i svängen fortsatte Hedwig och jag kvällen i Pacific Beach tillsammans med Italienarna när mormor och morfar vände hemåt.

Lördag var det dock tidig uppstigning för att gå på seaworld! Riktigt kul med massa tuffa shower att titta på. Späckhuggar uppvisningen var helt otrolig! Men vi såg även en shower med delfiner, andra valar och sjölejon. Tufft! Filmklipp utlovas i veckan så ni också får ta del av dessa fantastiska djur-


Hedwig och jag på middagen i La Jolla, tyvärr kom kameran fram först när maten var uppkäkad...


Späckhuggare som gör en volt, det är otroligt vad graciösa såna jätteklumpar kan varaManki, det är ju för tusan Rädda Willy!Lunch i solen


Delfiner i en komboshow även innehållandes valar, fåglar, aktobatik och simhoppOooooh myyyyy goooood!

Enligt blogg.se är det 3 dagar och 18 timmar sedan mitt sista blogginlägg - inte okej! Även tant Hedwig har pikat mig för att det är dags att uppdatera. Allt jag hinner säga just nu är att de 3 dagarna och 18 har varit mycket, mycket trevliga och att det kommer en uppdatering snart. Denna vecka gifter jag om mig med biblioteket, eller som det heter här "The Love Library", och tittar på min mest pluggtäta vecka hittills. Aooouuuch!

Jösses i skrivande stund blev mina roomies plötsligt helt flippade. Amore visade Muriel en bild och sedan började Amore typ gråta medan Muriel hoppade upp och ned i soffan de skrek "OOOOHH MYYYY GOOOOD!" i munnen på varandra säkert tio gånger på raken. Både Amore och Muriel är die-hard-basketball-fans och det visade sig att en av de duktigaste (och enligt dem även snyggaste) basketspelarna gjort en bild Amore tagit på honom till sin profilbild på facebook. Nu har de lugnat sig lite men sitter fortfarande lätt andfådda och tittar på datorskärmen samtidigt som Muriel då och då mumlar, "dude....DUDE!"...


Amore och Muriel på väg till en basketmatch i sina hemgjorda AZTEC t-shirts.


GOOD FOR YOU

Den här veckan har jag skämtat med mina kompisar om att jag har gått och gift mig - med skolbiblioteket! Mina dagar har inneburit uppstigning, klasser, snabb komboinerad lunch/middag och sedan biblioteket tills efter midnatt. Idag hade jag en midterm igen, och jag vet faktiskt inte alls hur det gick. Kan ha gått åt båda håll...

Idag fick jag dock betyget från min sales presentation och den resulterade i mitt första amerikansk A. Eftersom det är en klass som jag tycker är riktigt scary, blev jag såklart extra glad. Efter varje uppgift får vi ett papper med lite kommentarer från läraren och mitt löd:

well-groomed - dressed nicely - poised - nice vocal quality - good pace - good slide photos - effective shots of the dogs to demonstrate what she was talking about - excellent eye contact - good projection and inflection - easy to follow - weight pretty much on her left foot - held hands quietly - convincing - displayed conviction - informed - well organized - very professional

En rolig sak hände efter att jag fått tillbaka mitt betyg. Några av utbytesstudenterna jag umgås med på fritiden retar mig lite för att jag (tydligen) ofta yttrar frasen "good for you" om någon berättar något de är glada eller stolta över. Det har blivit lite av en grej och vi skämtar ofta om det. Ingen av oss har varit riktigt säker på om det är en existerade fras eller om jag bara har hittat på den själv. Idag när jag fick fick mitt A böjde min (amerikanska) bänkgranne sig fram, gjorde tummen upp och viskade just "good for you". Frasen existerar alltså!


1. Min plugghörna i skolbiblioteket
2. Jag firar mitt A med sötsaker i form av Swedish Fish.


Alla god ting är tre...

... så här kommer tre bra saker som jag kan komma att tänka på idag:

1. Jag har just gjort en 5 minuters sales presentation utan stödord i min läskiga kommunikationsklass och det kändes riktigt bra. Jag kände mig avslappnad och fick till och med publiken att skratta vid ett par tillfällen. Vilken kick! Efter sådana framföranden är belöning närmast obligatoriskt - denna gång med gött käk i form av Panda Express och en energidryck som uppladdning inför ett kvällspass i bibblan...

2. Mina roomies Muriel och Amore är så underbara (och jävligt heta med, eller hur!?) Åh, vad glad jag är att jag hamnade i samma lägenhet. Jag kanske inte har berättat det, men det var verkligen en slump att jag hamnade hos dem. När jag började leta boende bestämde jag mig rätt snabbt att jag ville bo i Villa Alvarado (VA) och inte bli placerad i korridor. Efter att ha mailat lite med managern för VA var det klart att jag hade en lägenhet. Schyst! I slutet av novmber mailade han mig och frågade vilka mina roomies var, "whaaat!?" tänkte jag och svarade att det ordnade väl de? Så var inte fallet, man var tvungen att hitta dem själv så jag tackade snabbt nej till lägenheten och började i panik söka annat boende (eftersom det var för sent att tacka ja till korridor nu). Jag fick inget bra napp och deppade. Då trillade ett mail in i min inbox, det var från Muriel. De hade fått min mailadress av managern för VA och var i behov av en roomie för vårterminen. Om jag var intresserad? - SJÄLVKLART!

3. Min visdomstand är mycket bättre nu! Den är fortfarande inte helt bra, men jag tror (och hoppas) att det bara gör lite ont för att den växer. I helgen ömmade typ hela käken och jag kunde knappt gapa. Nu gör det bara lite ont där själva tanden är. Tack för bra tips Nanny! Eftersom jag tvivlar på att ni vill se en close-up av insidan på min mun slängde jag in en bild från i lördags på mig och min übercoola danska väninna Line.

 

 


RSS 2.0