Framme i Leeuwarden

Efter manga och langa timmar i bilen kom vi antligen fram till Leeuwarden, Holland igarkvall. Att resa fem personer och fyra hundar i en gamal volvo kombi hela vagen har varit lite av en provning, men i det stora hela har det gatt bra. Hundarna har varit superduktiga och chillat i bilen mellan stoppen pa rastplatser dar de fatt stracka pa benen. Inte riktigt samma motion de ar vana vid om man sager sa, men de tar det mesta med ro och verkar liksom vi lite trotta av resan.

Har i Leeuwarden bor vi pa ett jattefint hotell dar det ar tillatet att ha jyckarna med mot en extra avgift. Den Hollandska synen pa att ha hundarna med verkar lite anorlunda an hemma. De far exempelvis hanga med ner i restaurangen om man fragar innan. Daremot blir det boter om dom skulle "do their needs" pa hotellets omrade bade ute och inne, haha!

Igar gick vi ut for att rasta hundarna, men hamnade lite av en slump pa en fin restaurang dar det inte var natt problem att ha med fyra stora jyckar in. Vi lotsades till ett rymligt bord en fin sal med varldens ljuskrona i taket och det stalldes fram vattenskalar till hundarna. Jattetrevligt och nagot jag aldrig varit med om tidigare!

Imorgon ar det utstallningsdags. Tanken ar att Tino, Toddy, Tessa och Doris ska delta och Linda vill aven testa visa Toddy och Tessa i Brace da det verkar vara en officiell klass har. Pa den har sidan kan man lasa mer om utstallningen. 

Kommentarer
Postat av: Sandra, Thyra, Lhine & Rhiva

Lycka till imorgon! Vi håller våra tummar, speciellt för Tino såklart ;)

2012-04-08 @ 21:56:35
URL: http://tomik.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0