Kommentarer på bloggen

Min blogg är mycket en slags dogbok på nätet, självklart mycket för mig själv men en anledning till att den ligger publikt är ju också för att kunna få kommentarer på det jag skriver. Jag blir alltid väldigt glad när någon lämnar en kommentar även om det bara är typ "hej!", haha!

Ibland skriver man flera inlägg som inte får en endaste kommentar, men så kommer plötsligt de där kommentarerna som gör det riktigt roligt att ta sig tid att skriva blogginlägg. Ett bra exempel är inlägget Karaktärsistiska beteenden som jag skrev för typ en vecka sedan och berättade om att Billy ofta smackar med tungan, och Nell trampar med framtassarna. Här är två häftiga kommentarer som lite stöder min teori om att sånna här små tokiga saker våra jyckar har för sig kanske inte är något de kommit på själva, utan något som är "förprogrammerat". Ballt!




Malin och Ann, ingen av er har lämnat webbadress eller mail. Jag blir ju toknyfiken på vad det är för hundar ni talar om! Kan ni inte återkomma med det!?

 


Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

ja men tänk att det är så skoj varje gång man ser att man fått en kommentar, blir mer känsla o lite lite tvåvägskommunikation ändå.

Kram

2011-11-14 @ 09:44:37
URL: http://zetterljungs.hundstudio.se
Postat av: Ann&Abbe

Hej,

Min Abbe har reg. nr S17044/2008 om du vill se hans stamtavla.Han är en härlig (naturligtvis!) kille som tycker ALLTING är roligt.Jag har aldrig stött på en så lycklig varelse.Vi håller mest på med tävlingslydnad och jaktapportering för tillfället.Abbe har en storebror,Oscar 11 1/2 år,dom är släkt på långt håll,Ritzilyn,men det finns inte en likhet mellan dessa två killar.

MVH Ann

PS jag lämnade min e-post adr. ovan men det fungerar kanske inte DS [email protected]

2011-11-19 @ 18:14:53
Postat av: Malin

Hanzo, Billys son, kom från kennel Tornseglaren. Han fick tyvärr cancer och blev bara drygt två år. Men den hunden hade så mycket fart att jag tror han hann med ett helt liv på den tiden. Han är fortfarande så saknad. Efter Hanzo så skaffade vi snabbt en ny hund, med Tino som pappa. Gizmo kommer från kennel Guldåkras. Han är mycket aktiv och gillar verkligen att apportera och bära runt på allt som inte är fastspikat. Om du vill så kan jag maila bilder på de två. Min mail: [email protected].

hälsningar

Malin

2011-11-25 @ 15:45:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0