SOMMARLOOV!

Örebro i mitt hjärta. Aldrig trodde jag att jag skulle bli så fäst vid den här platsen, men när jag rattade opeln in på campus i torsdagskväll skrek mitt hjärta av glädje. Dessutom trodde jag som är så hemmakär att jag aldrig skulle vilja flytta från min mamma (ja, jag är 22 även om det ibland kan vara svårt att förstå), men fy så skönt det var att komma hem till MIN lägenhet.

Igår hade vi det sista seminariet för terminen, vilken lättnad. På kvällen samlades vi på en kulle vid skolans musikhus och hade grillpicknick med flera ur klassen. Mys! Idag startade jag dagen med en promead och efterföljande frukost med Thess. Nu håller jag på att röja ur lägenheten, för jag måste tillbaka till etuna redan i eftermiddag. Nästa vecka väntar hundjobb i Hållsta. Jag har lovat att passa hela mammas rövarband eftersom hon har en hektisk vecka på jobbet.

Just nu har jag dock en paus ifrån städningen. För första gången på minst en månad känner jag mig helt avstressad. Under den här terminen har jag alldeles för många gånger kört på i hundratio. Jag gillar när mitt schema är späckat, men glömmer ibland de viktiga pauserna. Det är lätt hänt när man tycker att allt man gör är så himla kul. Nu i slutet av terminen har jag ofta känt mig trött och omotiverad, vilket fortfarande hänger i.

Jag tror att lite grönbete kommer att göra mig gott. Därför har jag tagit valet att låta mig ha sommarlov i sommar. För första gången på flera år ska jag knappt sommarjobba någonting. Det känns lite märkligt och slappt, men samtidigt riktigt skönt. Istället ska jag ta en hundtrip till Danmark, vara på 5öre, resa till Kroatien och bara ta det lugnt.


Kommentarer
Postat av: Moa

Förstår dig precis! Sommarlovet är vår tids bästa ide'. Somliga av oss pluggar ju till lärare bara för att få ha kvar sommarloven (skojar). Hoppas ändå bloggen kommer att uppdateras!

2010-06-05 @ 18:07:17
URL: http://klickerhundar.wordpress.com
Postat av: Ann-Sofie

BRA tänkt Jenny, man behöver lite återhämtning o vila också!! Hoppas vi ses lite vid tillfälle, nån hundträning kanske ; ) Kram

2010-06-06 @ 16:43:36
URL: http://zetterljungs.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0