Kort resumé

Vart tog dargarna vägen? Med jobb på natten och aktiviteter på dagen sa det bara svisch! Här är en kort resume:

23/7 Torsdag
Efter att ha sussat några timmar på morgonen brummade jag till tågstationen för att plocka upp Jensa. Ett kärt återseende minst sagt. På eftermiddagen gick vi en tur med hundarna och kollade på mass bilder från hans tågluff. Sen skulle vi kolla på en film kvällen men jag var så trött efter nattens jobb att jag slocknade rätt snart.

24/7 Fredag
Det var nog ändå tur att jag fick sova en del jobbet var tyngre än någonsin med minst tusen olika sorters tidningar att dela kändes det som (i själva verket totalet ca 700 ex bestående av 8 olika sorter...). Myset fortsatte på fredagen efter att jag vaknat till liv. På kvällen skulle vi se Harry Potter och Halvblodsprinsen på bio men jag  var så ivrig att vi åkte på eftermiddagsbion istället och HP gjorde mig inte besviken. På kvällen hjälpte Jensa mig med lite dirigeringsträning åt Billy.

25/7 Lördag
När jag jobbat klart vid sex-tiden på morgonen plockade jag upp Max i stan och for sedan hem för att ladda Opeln med hundar, Jensa och Malin för att tuffa vidare mot 5öre. Skönt väder och trevligt sällskap gjorde dagen toppen. Vi spelade den obligatoriska krocket-golfen, slappade på bryggan, åt kycklingsallad på altanen och badade i havet. På kvällen gick vi en lång tur med hundarna. Hann även med lite dirigeringsträning längs vattnet - inte i vattnet! 

26/7 Söndag
Igår vaknade vi upp på 5öre och åt frucke i solen på altanen. Detta åtföljdes av mera krocketgolf, hundprommis, fika och bad från aquagliden, en uppblåsbar ö eller flotte typ. Max var även gullig och kastade några markeringar från båt till Billy-killen. Har märkt att han gärna drar sig mot båten så jag ville träna markeringar med nedslagsplats långt från båten. Alltför tidigt var jag tvungen att ratta Oples hem igen för en hård natt i postbilen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0