Oväntat ledig

Idag vaknade jag tidigt för att hinna ut med doggys innan jag skulle jobba. Slände på mig kläderna och samlade ihop Nell, Billy och Trooper för att gå promenad. Väl ute i skogen ringde min mobil. Det var Theresa, restaurangchefen på Mackedonken som bad mig att inte komma och jobba för de hade inte så mycket matgäster. Vad svarar man på något sånt? Jag sa i allafall att jag skulle vara hemma, även fast jag egentligen behöver pengarna och hon blev jätte tacksam. Wierd!

Fast det känns ganska skönt också. Det är ju så fint väder idag. När jag kom hem från prommenaden ringde Mille och frågade om jag ville gå en långpromenad¨med henne, och visst vill jag det! Så nu sitter jag bara och väntar på henne, men det kan ju ta ett tag ;)

På torsdag är det en dubbelbra dag. Jens kommer och Remy kommer. Remy, våran älskling från england. Det ska bli så skoj!

Nähäpp, inte kan man sitta här och slöa. Tror allt att jag ska ta och städa nedervåningen medan jag inväntar Mille!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Karolina

Tjaoo! Har det fina fisken har! Trivs fortfarande jattebra :) Hoppas att allt ar bra med er hemma! Har du fatt ett VB mail ang att veronica bache kunde doma varan klass 1:a...bra ju! Men jag kan ju inte svara... Hors om en vecka! Kramar

2007-12-02 @ 15:26:08
URL: http://iiina87.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0