Ännu en natt vid valplådan

Klockan är halv två och jag väcktes just av ett gnäll från valplådan. Jag sover på soffan för att ha lite extra koll då valparna ännu är så små och kastade kyrvaket av mig täcket och skyndade fram till valplådan för att se vad som stog på. Höll nån valp på att bli klämd?

Till min lättnad hade jag precis så fel som man kan ha. I lådan låg nämligen Bonnie fint utsträckt på sidan - med valparna i en rad längs magen - och sov så djupt att hon gnydde i drömmen.

Jag har haft "valpjour" i ett dygn nu och det var faktiskt så länge sedan jag hade hand om småvalpar att jag glömt hur mysigt det är. Jag har njutit av det där speciella valpljudet, hjälpt vilsna små krabater på rätt kurs, tagit ut mamma Bonnie på små turer i trädgården, städat i lådan, snusat in den härliga valplukten och allt det där som hör till.

Imorgon ska jag visa lite bilder, men nu är det dags att sträcka ut sig på soffan bredvid en annan Combine'are - prinsessan Blurkas - som verkar tycka att mina kvällar på soffan är det klokaste jag gjort på mycket länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0