So little time

Om jag fick en önskan skulle jag pausat tiden för ungefär en vecka sedan. Då var livet på topp. Fast det är bra nu också såklart. Det är så fantastiskt och så smärtsamt på samma gång. Jag har the time of my life, men det rinner mig ur händerna. Så många vänner har redan rest hem. Jag är så fruktansvärt tacksam för allt jag fått uppleva här och alla fantastiska människor jag lärt känna.

Redogörelse för mina senaste äventyr kommer när jag har tid att prioritera datorn. Just nu vill jag bara krama de sista dropparna ur min san diego vistelse. Detta gör jag tillsammans med min syster Manki som just anlänt till sunny san diego. Och några Italienare. De andra har flugit sin kos.

Här är i alla fall ett snabbt smakprov på vad jag betat av: Klarat alla mina 4 universitets kurser - åkt på roadtrip i ett motorhome - monument valley - grand canyon - Lake Havasu - taco tuesday - mission beach - poolhäng - bonfire - strandfest i pacific beach - pastakväll på La Dorna street.



Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

jo men Jenny, jag tror det är några som troget väntar på dig därhemma, så inte fy skam att lämna staterna heller. Du ska se att du nog blir väldigt väl mottagen av några fyrbenta :)

2011-05-29 @ 19:50:56
URL: http://zetterljungs.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0