Crazy dudes, haha.

San Diego State University har som alla andra amerikanska skolor måna olika skollag som utövar olika sporter. Tydligen är SDSU's herrbasketlag exeptionellt duktiga i år och obesegrade efter 19 matcher. Den 19:de tog plats igår och efteråt ordnade en förrening på skolan en efter-matchen-fest i en av de mindre gympasalarna (som fortfarande är stooor). Den var jag och brittiska Kimberly på igår och jösses vilken märklig fest!

Lokalen var nedsläckt och relativit hög musik spelades. I ett hörn av salen fanns en mekanisk tjur, i ett annat en hoppborg och i ett tredje en fotoautomat. Man kunde också spela laserdome så lite random hinder och sånt stog utställda. Men det knasigaste var ändå läktaren där ett gäng killar dansade som GALNINGAR. Alltså verkligen sjuuuukt. Kimberly ville givetvis prata med dem så upp studsade vi på läktarna och sedan hängde vi med dem en timme tills det stängde. Efteråt hängde vi med dem en stund, de var verkligen jätteroliga. Haha!

I det första klippet har Kimberly och och just sprungit upp på läktaren och är ganska tagna av deras knäpphet. I det andra är festen slut och lamporna tända, men det bekommer inte killarna det.

Jag bör kanske även tillägga att alla skolfesten är strikt alkohol- och drogfria. Dessutom förklarade killarna att de var en kristen grupp som var "high on christ" och "loved to jam".




Kommentarer
Postat av: Nanny

vilken jävla dans.. speciellt han i sista klippet! haha

2011-01-22 @ 09:31:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0