Billie & Ernie

Ibland trillar det in mail i inboxen som bara är så där underbart härliga. Kertins mail med bilder på Billie och Ernie är ett exempel på ett sånt. Kerstin och Ove's "flock" är nämligen lite speciell för mig eftersom båda hundarna är kullsyskon till Nell och Billie. Jag tror att ni kan lista ut vem som är syskon med vem av bildern nedan. Eller?



Billie, Combine Heartbreaker, som syns högst upp i bild är kullbror till min Billy. Av bilderna framgår att Billie blivit bra mycket vitare i ansiktet än Billy. Liggande är Ernie, Combine Eagle Eye, han har alltid varit mörkast i kullen. Jag tycker inte att han ser så åldrad ut, men tydligen är han lite små-skruttig ibland.

Ibland funderar jag på vilka ur Nellans kull som fortfarande är i livet, hur de mår och hur de ser ut idag. Förutom Ernie, finns ju Ingelas Astrid (Evening song) och Rissels Humla (East of Eden). Ever After gick bort som ung, men Every Wish, Easy Rider och Eclair har vi tappat kontakten med.

.


Kommentarer
Postat av: Ingela Stake

Vilka fina gentlemens.Astrid, Ernis syster,är forfarande glad och pigg men lite skruttig i sitt "gångverk".Vi skulle ha deltagit i rasmontern på "Stora Stockholm" vilket är Astrids stora höjdpunkt under året men tyvärr så löper hennes kompis Bodil.

2011-12-09 @ 11:39:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0