Mys-Billy

Hemma har hundarna aldrig fått vara i möblerna, det är något som mamma varit mycket noga med. Under förra året, efter några besök hos min kompis Sara lärde Billy dock fort att det vara det supermysigt och sitta med i soffan eller rulla ihop sig i sängen. Efteråt har han testat lite när vi varit borta och jag har låtit honom hållas. Om han nu tycker det är så mysigt kan han väl få ligga i sängen på bortaplan?

I stugan i helgen placerade sig Billy dock direkt på golvet och där låg han parkerad hela kvällen fram tills dess att mamma lämnade rummet för att gå på toa. Då reste han sig upp och tog ett skutt upp i sängen som om det vore något han planerat hela tiden. När mamma kom tillbaka sneglade han lite på henne och smackade lite osäkert men när hon inte sa något sänkte han huvudet och lade sig tillrätta med en nöjd suck. Haha!

Hundar i möblerna verkar vara en väldigt delad fråga. Antingen ser man det som det självklaraste i världen eller så är man helt emot det. Jag har egentligen aldrig valt själv. I Hållsta har hundarna aldrig fått och i Örebro bor jag ju med Jens som är lite allergisk så det går ju inte. Får era hundar ligga i sängen eller soffan? Om de får det, är det ni eller de som har fattat beslutet?


Billy och jag har lite morgonmys på 5öre i somras


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0