Dåerevår!

"Dåerevår!" har Lindi gått och trallat hela helgen och hon fick rätt. Det är vår. Snön håller på att släppa greppet om studentgatan äntligen. Idag när jag promenerade hem från skolan sken solen, jag såg några krokuslökar som började titta fram och det satt tre glada killar och drack kaffe på bänken utanför min port.

Helgen som var gick i festlighetens tecken. På fredagskvällen var jag ute och åt med Jensa, på lördagskvällen var det fest med Sara och hennes tjejer och på söndagen bar det äv till Stockholm för att fira min kusin som fyllt 18. Kom tillbaka först på måndagsmorgon. Jyckarna fick ha sleepover hos snälla Sara och verkade ha haft det prima. Nell blev inte ens speciellt glad av att återse sin matte, viftade bara lite på svansen från korgen. Billy däremot blev så glad att han knappt kunde hålla sig på marken.

Förresten så tragglar Billy och jag vidare med läggandet och det fria följet. Igår testade jag köra extern belöning i form av blötmatsbelöning i skål istället för kast med leksak. Även om det inte är riktigt lika motiverande som kast med boll tycker Billy att det är en rolig belöning som är värd att jobba för. Läggandet är favoritövningen och han börjar även bjuda på det utanför träningspassen vilket är trevligt. Igår när jag ute på promenaden stoppade ner handen i bollfickan på västen i sökande efter min mobiltelefon slängde han sig ner platt på mage. Sånt gör mig glad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0