Nell är tillbaka!

Natten mellan tisdag och onsdag sov jag på klinkersgolvet i hallen bredvid Nell. Det kändes lugnast så för bådas del. Onsdag blev sedan en jobbig dag. Nell var helt vilse i pannkakan och spydde värre än tjejen i exorcisten. Det fanns liksom inte någon Nell i henne. Hennes ögon var grumliga och hon bara låg under sin filt i hallen när jag inte baxade ut henne för att låta henne kissa. På kvällen fick hon äntligen behålla sin medicin och igår var hon mycket, mycket bättre.

Redan när vi vaknade  igårmorse såg jag att hon var tillbaka, och när hon viftade lite på svanstippen fick jag det bekräftat. Älskade Nell. Vilken lättnad! Hon sov dock större delen av gårdagen, men såg till att hela tiden vara där jag var. Idag är hon fortsatt trött, men kom nyss med en leksak och ville ha uppmärksamhet. Min Nell är tillbaka!


Nell i onsdags


Kommentarer
Postat av: sara

Det var skönt att höra att stumpan mår bättre. Jag ringde dig förut, men det var just i ärende för att höra hur Nella mådde. Jag hoppas att du också mår bra. Vi längtar efter er, allihop, i Örebro. Kramar!

2010-01-29 @ 12:24:52
URL: http://omsara.blogg.se/
Postat av: Ann-Sofie

härliga nyheter Jenny, fortsätt pigga på er! Kramar

2010-01-29 @ 13:17:55
URL: http://zetterljungs.cybersite.se
Postat av: Johanna & Majken

Härligt att läsa!! :D Så himla söt där mellan filtarna :) kram

2010-01-29 @ 14:22:47
URL: http://johannalofgren.com
Postat av: Thereze

Lilla Nell då! Ursh det gör ont i hjärtat när man läser att hon inte mått bra. Men vad härligt att läsa att hon är på bättringsväg! Måste kännas jätteskönt för Nell och Dig! :) Kramar på er

2010-01-29 @ 15:47:51
URL: http://www.therezegra.tk
Postat av: Moa, Åskar & Lus

Heja på Nellan!! Skönt att du uppdaterar ofta så man slipper undra. Hoppas det värsta är över nu! Kram från oss

2010-01-30 @ 14:45:46
URL: http://klickerhundar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0