Kurs hos Håkan och Carina

I helgen blir det apporteringskurs för Billy och mig hos Håkan och Carina. Oj, vad skoj det ska bli! Min förkylning hoppas på finare väder, men fleecetröjor och regnställ är nerpulade i packningen ifall att. Dessutom tänkte jag tömma coop extra på halstabletter och näsdukar.

Nell ska få spendera helgen hos Lars och Reet, så henne kommer jag inte att behöva oroa mig för eller känna dåligt samvete över. Hon kommer som vanligt att behandlas som den lilla prinsessa hon är.

Mille fångade Billy och mig på bild på Fellingsbroprovet. Det kan inte ha varit något lätt prov att fota då publiken fick trängas bakom ekipagen på spången.
.


Transport tillbaka från det  svåra vattnet


Såhär såg vattendirigeringen ut. Ser ni? Två helger innan gick Billy en vattendirigering
på träning som var uppmätt 80 meter och den här var definitivt längre.



Avlämning på söket som fördes från spången.


Fina Billy-killen!


Kommentarer
Postat av: Moa

Hoppas ni får en superhelg hos Håkan och Carina. Jag följer tyvärr inte med, det är för mycket annat just nu... Men jag tänker allt pressa er andra på information sen ;)



Kul att se bilder från provet, snacka om att det var typiska jaktmarker med allt gräs och sly... Inte helt lätt. Vart gick egentligen vattendirigeringen? Ut i vattnet eller längs kanten? Om den låg ute i vattnet måste den ju drivit inåt en hel del!?

2009-09-04 @ 09:31:33
URL: http://klickerhundar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0