Blir det gotland 2010?

Igår eftermiddag följde jag med min lillasyster Linda och Doris till hundklubben för att se på deras nybörjarkurs i agility. Linda har alltid varit lite småroad av att följa med och titta på agility, men aldrig tidigare kört själv med någon hund. I sommras följde hon med mig till agilityveckan på Gotland. Där hängde vi på agilitytävlingar i flera dagar och det var det riktigt hög klass på ekipagen. Här bestämde sig Linda för att anmäla sig till en grundkurs med mammas ungtik Doris och återvända till Gotland nästa sommar med en startklar hund.

Om hon lyckas får vi se. Mycket beror nog på om hon kommer med på någon ridhusträning i vinter och hur länge snön ligger på backen i vår, men efter gårdagen kan jag konstatera att det inte är omöjligt. Både Linda och Doris utvecklas fint och jobbar som ett team på banan.

Efter att deras kurs var slut byggde jag upp de delar av KM-banorna som Billy och jag inte klarat helt tillfredsställande. Grabben var otroligt laddad efter att ha legat och kollat på i nästan två timmar och studdsade fram som en studdsboll. Efter att ha landat lite gjorde han ett mycket fint jobb och det som varit svårt på KM var piece-of-cake igår. Antagligen var att jag var mer välplanerad.
.


Linda och Doris sommaren 2008 när båda bara var små pjuklarver
(btw. så kommer jag antagligen åka på storstryk för att jag la ut just den här bilden)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0