Lördagsmys!

Härliga lördag. Som planerat tog jag ledigt från böckerna för att samla kraft och motivation. På förmiddagen mötte jag upp Sara&James och Saras mamma&hennes korthåriga collies på hundklubben för lite rallyträning. Billy fokuserade mycket bättre idag och släppte till och med loss en del fastän att det var massa nya hundar runt omkring. Det gjorde mig glad. Nella var lite seg och jag såg att hon liksom sneglade bort mot agilityhindren så då gick jag dit, la ner pinnarna och körde henne ett varv. Hennes mörka ögon glänste av glädje. Underbara djur!

Efter det obligatoriska efter-träningen-fikat lämnade jag av hundarna hemma och satte av mot Marieberg med Jensa. Jag rustade mig inför vinterkylan med en stor tjock dunjacka som jag misstänker att jag mer eller mindre kommer att bo i om nån månad. Tog även ett varv inne på djuraffären och klämde på alla fina korgar. Efter ihärdigt bäddande och skrufsande håller Nells budget-bia-bädds-kopia från Hööks håller på att falla sönder. Kass kvalitet blir dyrt i längden och nästa gång satsar jag på nått med tung prislapp. Införskaffade även lite tuggchips till jyckarna som de glatt har smaskat i sig såhär på lördagskvällen.


Nell är trött efter att korgskrufsning och chipstuggning


Kommentarer
Postat av: Linda

Hej!

Hitta din sida genom retriever ungdom, jätte fin och inspirerande! Kul när det finns så duktiga unga människor! Jag är själv 21 och tränar med min flat, så när jag har bara fått lite bättre pli på honom vore de kul att få vara med på nått retrieverungdoms läger!:) Jag bor också i örebro, så vi kanske ses nån gång:)

Linda & Ludwig

2009-10-11 @ 22:21:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0