Gotland 2009, here we come!

Japp, nu sitter jag redan med sockerdricksbubblor av förväntan i magen. Billy och jag ska på agilityveckan på Gotland 2009! Linda följer med som ressällskap och vi angår från Hållsta måndagen den 22 juni och återkommer sedan söndagen den 28 juni. För mig är det viktigt att även hinna med att semestra lite och låta Billy vila imellan, så vi kommer att tävla 3, eventuellt fyra lopp på tisdagen och sedan vila onsdag och torsdag innan det är dags för två starter på fredagen. Grabben är också anmäld till två starter på lördagen, men verkar han trött stryker jag honom.

Jag har varit så depp för att jag hr kunnat tävla så lite i vår. Hela tiden har något tyckts komma i vägen. Dessvärre har det väl inte blivit så mycket träning på bana för killes del dock. Slalom kör vi tävlingsmässigt så fort vi är hemma i Hållsta och jag brukar även bygga upp lite trähinder i skogen och träna handling ett par gånger i veckan. Dock blir ju Gotland är lite av en chansning, men framförallt åker vi ju dit för att ha kul och testa hur vi ligger till. Tävlar man aldrig får man ju heller inget kvitto på vad man är bra eller mindre bra på i tävlingssituation.

Peppad som jag är har jag plockat ut lite hopp-bilder på min fina grabb. Bilderna är tagna på olika tävlingar och uppvisningar vi deltagit på mellan 2006-2008. Visst syns det hur kul han tycker det är!?

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0