Det finns hopp om livet igen!

När man minst har tid, det är då det slår till. Efter träningen i fredags, satte jag mig snart i Oples och åkte tillbaka till Örebro. På kvällen kände jag mig trött, men antog att det var på grund av två intensiva dagar utomhus. På natten/morgonen var maginfluensan alternativt matförgiftningen ett faktum och hela gårdagen spenderades i soffan. Lisa var snäll och tog ut hundarna och Jensa köpte mineralvatten och passade upp. Jag som inte ens fick behålla vatten till en början kände mig rätt slak.

På kvällen kände jag mig lite piggare. Jensa hade stuckit på filmkväll och jag bestämde mig för att bara gå utanför dörren när Robinsson tog slut och ta lite luft medan hundarna fick kissa innan jag skulle gå och lägga mig. Dålig idé, precis utanför dörren tror jag att jag svimmade lite. Det är iallafall svart mellan att jag stängde ytterdörren och att jag satt på marken. Söta Billy som varit som klistrad vid min sida sedan jag blev sjuk stog bredvid mig, men av Nell syntes inte ett spår. Jag ropade och ropade och till sist kom hon utfarandes ur en buske skitstolt med en asförbannad igelkott i käften.

Jag fick henne att spotta ut igelkotten, som verkade ok, och ringde Jensa. Mest för att jag var skärrad av att ha svimmat. Tog mig sen in i lägenheten och sköjde Nellans mun med koksaltlösning eftersom hon blödde efter att ha burit taggbollen. Kröp sedan till kojs.

Idag finns det hopp om livet igen. Har fått i mig två rostmackor och ett kokt ägg. Känner mig fortfarande rätt matt i kroppen, men huvudet är piggare. Nellan har ett par små rispor i läppen men är annars ok. Jäkla hund att ta tillfället i akt alltså! Idag har snälla Sara och hennes kompis tagit ut vovvarna. Tack, tack, tack! Även om jag förvisso vet att de pallar en dag eller två i stillhet känns det skönt för samvetet att de har sluppit ha tråkigt för att matte är hängig.

Kommentarer
Postat av: Moa, Oscar & Lucas

OJ! Ta hand om dig och krya på dig! Lät ju inte kul det där...

2009-05-24 @ 18:55:09
Postat av: Sara

Jag är bara lycklig som får gå med två så fina vovvar :) Hoppas du är piggare idag? Kanske att vi kan pricka en prommis ihop innan vi åker hem för sommaren, jag åker på måndag. Kram!

2009-05-25 @ 14:20:01
URL: http://omsara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0