Vad är det för dag?

De senaste veckorna har det varit riktigt lugnt i skolan. Visst har det varit lite att läsa men eftersom litteraturen till den förra delkursen var på tung engelska och denna är på lätt svenska flyter det på fint. Fast jag är nog lite lat också, har svårt att motivera mig själv att ta i ordentligt när examinationen känns så långt bort. Nu har jag i allafall varit duktig och jobbat med gruppuppgiften ett par timmar :)

En nackdel med att man inte har så mycket att stå i är att jag tappar veckor-rytmen. Vardag och helg smälter ihop och jag vet inte riktigt om det är måndag eler lördag när jag vaknar. Jag har också farit lite hit och dit och då tappar jag också lite av tid och rum känslan liksom. Dessutom har det blivit alldeles för många timmar bakom ratten i Les Oples så jag längtar inte ut på vägarna direkt.

De senaste dagarna har jag hunnit med att rida min medryttarponny Figge, spendera ett dygn i Stockholm hos min mormor&morfar, träffa kusin Lotta och peppa henne att börja klicka sin westie Frosty, äta söndagsfika med världens bästa örebrotjejer och hälsa på en sväng hemma och klappa på Rempans tjocka mage. Tänk om en vecka ploppar de små liven ut!

Hundarna har troget fått ställa upp och hatta hit och dit. Träningen har det blvit lite si och så med så nu sticker vi ut på långprommis med dummieväskan på ryggen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0