Jag har ha-begär!

Bara för att jag vet att jag kommer att leva med ganska begränsad budget denna termin, har jag fött ha-feber! Det är helt sjukt. Vart jag än kollar ser jag något jag vill köpa och äga. Kanske var det lite därför jag stannade hemma instället för att gå ut ikväll. För då sparar jag minst 150kr... Men kanske var det för att Billy sover så sött i hallen också :)
 
Mitt ha-begär är som värst på kläder. Förutom ett par svarta pumps i julas har jag inte köpt något i klädväg sedan spetember typ. Snacka om att det kliar i fingrarna. Svart är det vår och då måste man ju ha lite nytt. Jag ser mig själv framför mig i vita toppar, en ganska ljus sliten levis-jeansjacka, vita converse och några balla solbillor. Självklart har jag också två golden retrievers vid min sida i några schysta repkoppel. Eller ska mina älsklingar få bli halsbandshundar i vår?

Men några sånna här snyggingar blir det nog inte. Inte heller någon levisjacka i skön retrostajl. Istället blir det nog nån skruttig jeansjacka från blocket/tradera och ett par vita tygskor från HM. Hundarna får nog också luffsa runt i sina gamla repkoppel. Men men...
Drömma måste man ju få göra också.

Dessutom villa jag komma ut och kursa och tävla i vår vilket INTE är gratis och prioriteras före alla kläder och dojjor i alla lägen. Sen vill jag också ha råd att leva, ta mig ut på helgerna, käka ute nån gång med vännerna eller Jensa och uppleva.

På senaste tiden har jag känns mig lite osäker på mig själv, lite blyg och som att jag kanske ses som en mjäkig lite tråkig typ. Det gör mig svag och opeppad. Så nu ska jag ta en gosstund med mina två bästisar och sedan bada och skriva upp en lista med mina bra sidor och mål för mig. Typ som "att jag ska våga misslyckas" eller "ta en chansning nästa gång den bjuds". Det är jävligt ego jag vet, men ibland måste man ju få vara det också!

Kommentarer
Postat av: linda

dom ska jag köpa:D

2009-01-22 @ 11:29:06
URL: http://linde.blogg.se/
Postat av: Anna

Det är inget fel med att uppskatta sig själv, så länge man även uppskattar andra!

2009-01-22 @ 17:31:44
URL: http://anna-maerta.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0