Klickerkväll

Det blir inte alltid som man tänkt sig. Tråkigt, men ingen idé att hänga läpp. Jag gör det bästa av min hemmakväll helt för mig själv, för Jensa är på väg till galej. Jag planerar att kolla på "Om en pojke" som går på 3:an och klickerträna Nellan en hel del. Ute blir det mest Billy som får uppmärksamheten och Nell lullar mest runt i sin egna lilla värld. Därför ska Nellan få jobba med skallen ordentligt ikväll.

För ett par veckor sedan såg jag ett filmklipp med en spaniel som de hade lärt att stå med alla fyra tassar på en upp-och-ned-vänd vattenskål. Blev helt fast vid tanken att lära Nell ngt liknande så jag kapade av kanterna på en kartong och tänkte försöka få henne att ställa sig med alla fyra tassar i den innan jag gav min på skålen. Framtassarna fick jag in snabbt, och sen kom baktassarna men då BARA baktassarna och framtassarna åkte ut. Klurigt! Vi fastnade lite så jag la ner den träningen för några dagar sedan, och ikväll blir ett perfekt tillfälle att ta upp det igen.

Säga vad man vill om djur. De kanske inte kan snacka eller så men de finns ALLTID där när man behöver dem!

Kommentarer
Postat av: Anna

SJÄLVKLART gillar jag Kenny Starfighter! Jag kan avslöja att även Thess är ett fan!

2009-02-22 @ 12:38:02
URL: http://anna-maerta.blogspot.com
Postat av: Annis

Hej Jenny!

Tack för din fina kommentar. Självklart går allt lite upp och lite ner hela tiden, men i det stora hela måste jag erkänna att jag faktiskt mår bra. Jag hoppas att även du har det bra. (Jag kan inte riktigt tänka mig att du inte skulle ha det!) Ja, du har rätt, hundar är underbara. Jag blir så glad av min lilla Cosmo. På något underligt sätt lyckas alltid hans positiva energi smitta av sig.

2009-02-22 @ 12:57:04
URL: http://livingaloud.blogg.se/
Postat av: Annis

Kram från mig. (Jag skriver så för att jag vill, inte för att jag känner mig tvungen!) :-)

2009-02-22 @ 12:58:24
URL: http://livingaloud.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0