Studybreak

Nu har jag paus i pluggandet en liten stund. Det unnar jag mig efter att ha varit en duktig flicka och läst om Habermas teori om den borgerliga offentligheten sedan klockan elva i förmiddags. Nu snurrar privat, offentligt, sfärer, renodlad (pga. Brita), ideal och massa andra begrepp som en karusell i huvudknoppen.

På spisen kokar två potatisar som strax ska förtäras ihop med en avocado och lite gröna bönor. Man tager vad man haver. Eftersom det kurrar i magen smakar det nog bra hur som helst.

Under min pluggpaus passar jag annars på att surfa lite på diverse hundsidor. Drt kan jag eftersom mina doggys fortfarande sover som stockar efter morgonpromenaden. Älsklingar! De ska få ligga lågt till i eftermiddag nu då det är agilityträning i Gryts ridhus igen. Då vill jag att båda ska vara på tårna. Jag vet nämligen exakt vad jag ska träna på. Efter söndagens visserligen mycket trevliga, men något fiaskoartade träningtävling i agility. Jag MÅSTE komma ihåg att "hålla i" Billy i svängarna nu. Ballongsvängar och missade hinder ska tillhöra 2008!
´

Tre glada kompisar på agilitytävling utanför Arboga!

Men jag är ändå mycket nöjd över min söndag i det iskalla ridhuset. För det är så agility ska vara. Resultaten ska spela mindre roll - att både man själv och hundarna har en trevlig dag ska stå i fokus. Det är alltid målet med mitt tävlande och tänk att jag nästan hade glömt bort det. Det behövdes en Karro iklädd traktordäck och med sin alltid lika låga humor för att påminna mig om det. Jag säger-då-det Örbros agility kan aldrig ersätta mitt kära EBK-gäng och Karrolajna!

Och just det, Nellan och Billan vill hälsa GRATTIS (en dag för sent - de vet) till sin söta vän James som fyllde ett år igår!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Han tackar! ;)

2009-02-12 @ 21:45:52
Postat av: Karolajna

haha, traktordäck 4-ever :D

2009-02-13 @ 18:16:22
URL: http://iiina87.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0