Bache ger ut agilitybok!

AgilityDålig självdiciplin som jag lider av har resulterat i en halvtimmas sporadisk agilitysurfning på internet, när jag borde hemtentat. Iallfall blev jag plötsligt nyfiken vad andra som gått kurs för Veronica Bache tänkt och tyckt. Kanske fanns övningar publicerade i någon annan blogg ute i cyberspace? Jag googlade därför agility + bache och väntade på resultat. Och vad får jag se? Jo Bache ska ge ut en agilitybok! För visso verkar boken vara på en ganska basic nivå enligt beskrivningen men ändå - wow. Nu ska här smaskas nudlar så att 150kr finns att avvara till i mars då jag förstår det som att boken släpps. Detta är omslaget --->

Här om dagen när jag var på coop slängde jag förresten ner 10 nudelpaket för totalt 25kr. Det är 2,50 per måltid om man dricker vatten till. Det skulle bli ca 300kr om man höll den dieten i fyra månader. Omjag skulle käka nudlar till lunch varje dag fram tills sommaren skulle jag kanske ha råd att gå en längre kurs för Bache. Det vore väl underbart! Frågan är bara om min kropp och knopp skulle tyck detsamma?


Kommentarer
Postat av: Cornelia

haha, tror dock att du skulle muteras till en biff, räka eller helt enkelt bli väääldigt kryddstark:-)

2009-02-16 @ 23:11:30
URL: http://sweetsweetcorn.blogspot.com
Postat av: Erik

Asså, jag kunde inte låta bli. De blev ju ett fantastskt roligt inlägg. Hoppasdu inte tar illa upp!

2009-02-17 @ 16:05:51
URL: http://nuevaestocolmo.blogspot.com/
Postat av: Veronica

Håll dig till riktig mat- annars orkar du ju inte springa som ett skinn!!!! :) Hoppas du kommer att gilla boken, om du nu införskaffar den alltså..



Mvh Veronica

2009-04-07 @ 22:37:12
URL: http://www.xlntdog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0