Back to business

Sicilien. Jag vet inte vad jag ska skriva. Sicilien innebar turkost hav, strandpromenader, tre systrar som trängdes i ett baksäte på en Nissan Micra, oliver, galna italienare i trafiken, färsk pasta, glass i stora lass, tempelruiner och massa skratt. Håll till goda med bilderna på Facebook. Och om jag skulle beskriva resan med en låt skulle det lätt bli Cotton Eyed Joe med Rednex (hillbillystyle) eller Telefonsvararen med Navid Modari & Gudarna (lika hastig och föränderlig, dessutom gick den varm i diverse Ipods. Jag säger bara Ciao Bella!

 


Även om det alltid är brutalt att vakna upp i verkligheten så är såklart vissa återseenden det som får en att ändå känns sig lycklig. Det första jag gjorde när jag kom hem var att hämta upp mitt hjärta och ögonsten, Nellan, hos Lars och Reet.

Sedan bilade vi till Öret där jag fick en smärre chock när jag träffade mina tjejer. Brottning var nästintill oigenkännbar med ett svullet ansikte och blåklockor runt ögonen. En kille hade tryckt till henne utanför krogen på påskafton så att hon brutit näsan på två ställen. Det finns inte ord för att beskriva en sån idioti.

Mitt tredje kära återseende var med Jensa <3 Det sista återseendet, Billy Boy, måste jag tyvärr vänta med. Nellan började nämligen löpa när vi var borta så snälla Anne lät grabben bo kvar lite extra...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0