Mätt som en plätt!

Klockan är lite över ett och här ligger jag och kan inte sova. Ett sällsynt tillstånd hos mig, men jag är så fruktansvärt mätt. Idag har jag varit på farmors 75-års kalas. Från dessa går man aldrig hungrig. På fyra timmar hann vi ca 50 gäster med:
1. Välkomstdrink och kaka
2. Mat (självklart tar man två omgångar!)
3. Ostbricka
4. Bär, grädde och glass
5. Tårta
Precis innan pappa och jag skulle sticka därifrån (vi var sist eftersom vi hjälpt till att städa upp) langar Farmor även fram en gigantisk smörgåstårta ifall vi var lite hungriga... Fick inte ner en bit, men då föreslog gullegumman att jag skulle ta med den till Örebro och bjucka studentkompisarna på. Så så får det bli. 

På väg till kalaset hade mammi och jag en sån wierd konversation:
Mamma: Tänk för 20 år sedan var du nyfödd och farmor hade fått sitt andra barnbarn. Då var hon inte mycket äldre än vad jag är nu!
Jag: Ehh... vill du att jag ska klämma ut ett barnbarn eller?
Mamma: Haha! Nej för sjutton!
Summa summarum: Jaaa, vad ska man tro ;) ??

Ligger även här i sängen och saknar min Jensa. Tänk vad "bortskämd" man blir av att ha honom omkring sig jämt, att jag kan sakna honom när vi bara varit ifrån varandra ett par nätter. Jag saknar hans dumma humor och att krypa upp bredvid honom i soffan. Jag har svårt att förstå hur vi fick ihop allt inan, men det gick ju det med. Nu ser jag fram emot att få återvända till Jens, örebroflickorna och mitt egna lilla krypin imorgon! Bättre än bäst är ju också att min trogna skruttbil Les Oples följer med igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0