It is all about the food!

Eftersom Corny har slutat med sina engelska rubriker kände jag att jag var tvungen att ta över. Får se om det bara blir ett kort gästspel. Troligtvis blir det så. Känner mig väldigt svennig just nu. Trött, blek, golden retrievers i hallen, kombibil, potatis i kylen...

 På tal om käk har det inhandlats och frossats maximalt de senaste dagarna. Igår tuffade en full Les Oples till Willys, och proppfull hem till studentagatan igen. Såhär såg det ut i baklucka efter att fem tjejer storhandlat!

Igårkväll var det även partaj. Vår allas "Miss Stureplan" fyllde år. Kvällen slutade dock lite olyckligt, men idag var det ny dag, nya tag.

Upp vid halv nio för att hinna med hundar och att fräscha till sig lite inför dagsen föreläsning som började vid tio.

Sen har liksom dagen bara försvunnit. Tiden har rullat iväg. Imorgon är veckan redan slut och jag ska åka hem igen. Farmor ska ha 75-års kalas och vill så gärna ha sina barnbarn där och visa upp för alla vänner. Farmor är så söt. Sist jag var hos henne bad hon mig skriva upp namnet på min utbildning på en lapp. Jag tror inte riktigt hon förstår vad den innebär, men hon vill nog absolut kunna säga vad jag läser när hon pratar med alla gamla vänner och släktingar.

Avslutar detta med ett par bilder på mina favoriter som jag hittade när jag laddade in mina bilder från mobilen i datorn.

 
 

Kommentarer
Postat av: Cornelia

men åhh, sötisar, luktade hund ett bra tag där sen, men det kan det ju vara värt för lite klappande:-) Tack än en gång för skjutsen till matparadiset:-)

2008-11-27 @ 22:54:23
URL: http://sweetsweetcorn.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0