Att hundar kan dra in så mycket skit!

Missförstå mig inte. Ni vet ju att jag älskar mina jyckar över allt annat, men jag kan inte låta bli att bli förbannad på att de drar in så mycket smuts, sand och skit i lägenheten. När jag dammsög idag trodde jag att dammsugarpåsen skulle fyllas av bara sandhögarna i hallen. Samtidigt är det mystiskt hur de lyckas. Det var verkligen sandstrand i hallen.

Igår var jag och tränade agility på Örebro Bk. Det är för ynkligt vilka dåliga hinder de har. Hopphindrena faller snart ihop, långhoppet är mögligt, mattan på gungan halvt avskavd och balansbommen ska vi inte tala om. Vingligare få man leta efter. Helt sjukt. Dessutom saknar jag mina träningskompisar :( :( :( 

Hundarna känns också lite låga på den klubben. Jag tror det beror på att det är så nytt än så länge. Nell var väldigt trögstartad med tog sig efter ett par varg på rundbana. Billy kändes inge vidare förrän han på slutet satte ett sexpinnars högerslalom flera gånger på rad. Sjukt kul!

På kvällen fick doggys dock vara ensamma för jag var njuden till Sofia på partaj. Som vanligt var det trevligt i damernas sällskap. Vi hade även lite påökning av Jennies syrra banan-Karin och Annas polare Jonatan och Anna! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0