I'm back!

Nu är jag hemma och har landet efter min stockholmsvistelse måndag till onsdag. Fick börja sitta själv i telefonen, spännande och ganska svårt. Det gäller att hålla tungan rätt i munnen så man inte säher fel och fråga mina medarbetare 100 gånger för att jag plötsligt blir osöker ;)

Nell tycker Stockholmslivet är helt ok, fast hon blir jätteglad när vi kommer hem. Det blir jag också föresten. Stockholm i all ära, men hemma med allt space gillar jag bättre. Någon renodlad stadstjej kommer jag aldrig att bli. Hur är det man säger: Sådan herre, sådan hund?

På tal om landet blev jag lite smått förälskad i en av bönderna i "Bonde söker fru" - bögen! Så jäkla skön och trevlig verkade han. Att han dessutom hade värsta gården med hästar och grejjer gjorde ju inte saken sämre! Tror dock inte att ett brev från mig skulle välkomnas särskillt mycket...

Gårdagen spenderade jag hemma som valpvakt. Bruno, Ior och Echo är kvar. Echo ska stanna och så även Ior. Mamma vill döpa om Ior till Tino. Han heter nintendo i stamtavlan och hon vill ha något liknande tilltalsnamn. Jag håller väk med om att Ior inte är nått höjdarnamn men gillar inte Tino heller. Förslag?

Jag hann också väg en sväng till klubben och träna en snabbis. Ville köra litegrann inför tävlingen imorgon. Båda hundarna kändes fina och lyhörda. Vi tränad på slalom och jag ställde upp ett16-pinnars för att testa orken vilket båda klarade bra. Körde också lite framförbyten med båda och gungan träning med Billy. Mest förvånande var nog att han tog gungan jättefint tre gånger på rad, sen vågade jag inte köra mer ifall han skulle få återfall! På grund av värmen var det allt vi tog oss för.

På kvällen var det dags för ridlektion. Jag hade Pricken och vi tränade skänkelvikning på rakt spår. Herregud, jag har aldrig varit med om en övning med så mycket att tänka på hela tiden. Körde också sitsträning  med magstyrka ganska mycket. Jag kämpade och magen kändes som ett blödande sår när vi äntligen fokuserade på skänkelvikning istället, vilket har resulterat i att jag personligen kommer att halshugga den som får mig att skratta idag. Det gör så jääävla ont - träningsvärk!!!

Kommentarer
Postat av: Noll koll

Bästa Jenny!

2008-05-23 @ 16:20:24
URL: http://iiina87.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0