I <3 Rebecca

Idag när jag kom till jobbet idag såg jag inte en sliten crackkvinna i entréspegeln utan en pigga och uvilad tjej med glänsande hår och rena kläder. Fast jag måst erkänna trots att jag skäms att strumporna är inne på tredje dagen. Billy och jag var själva i Tyresö igår, vilket gjorde att jag hann jobba ikapp en del. Och som jag jobbade... 8.10-17.48 äggarereggade jag på Skk och mellan ca 19.30-21 upddaterade jag girliesidan (http://www.girliecamps.com/). Därimellan gick jag lång promenad med Billy, tvättade håret och drack te. Minna har kompromissat och tagit mig till sin vän när familjen är borta och låt i mitt knä och spann hela tiden när jag satt framför datorn. Vid 22.30 låg jag i sängen, med Billy drömmandes på golvet nedanför.

Nu ska jag komma till vad detta inlägg egentligen skulle komma att handla om - Rebecca. I min tristess på jobbet just nu (kansliet är stängt vilket betyder ingen telefontid och bara MASSA ägarregistrering) sitter jag och lyssnar på P3´s webbradio och gamla klick. Där hittade jag henne, Rebecca. Rebecca verkar vara någon slags radio-krönikör som snackar om alla möjliga ämnan mellan himmel och jord, men ett av den är hundar. Ärligt och rakt på, döljer inte rådjursjakter, jobbiga känslor och att hon ibland känner att hon vill annonsera ut sin hundpå blocket. Jag kan verkligen inte föneka att jag ibland känner precis och till och med exakt som hon. Hon träffar mitt i prick.

Jag tycker att ni alla som har hund ska gå in och lyssna på Rebeckas klockrena tankar om hundägande. Här är adressen: http://www.sr.se/cgi-bin/p3/nyhetssidor/artikel.asp?ProgramID=3130&Artikel=2007355 . Skrolla sen ner och välj att lyssna på klippen: Hund på blocket, Lära av hund och Helveteskontraktet.

Här är ett par smakprov:

"Tittar ner på min hund och slås av tanken att hennes sätt att se på världen är som en konstant buffé. Man, vad vi har mycket att lära av hunden! Visst nu äter de ankbajs också, men det handlar ju bara om en flexibilitet" ~ Ur Lära av Hund

"Och när jag här om dagen gav henne min ena vante att bära runt på konstaterade jag att det är med glädje som jag kommer att frysa om min högra hand i drygt 10 år" ~ Ur Hund på blocket

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0