Matvägran, shit!

Rempan har byggt ett bo för sina valpar ute i rastgården. Det är en grop bredvid deras bord. Hela tiden vill hon ut och bättra på bot. Söt. Men hon tror väl inte seriöst att jag tänker läta henne föda där!?

Jag gick och la mig vid två igår, då sov hon lungt. Vaknade strax innan sex av ett kraffsande ljud. Gick ner och fann Köket i kaos. Remy hade letat ett bra bo och bäddad med allt, några strumpor, Bessans dyna och flyttat lite på stolarna. Tossa. Själv stog hon och grävde frenetiskt på golvet i ett hörn. Hm.. IQ-fiskmås? Nä, den stackarn måste tycka att allt är jättekonstigt för hör och häpna: Remy matvägrade imorse! Hunden som åt så fort att hon var tvungen att kräkas upp maten några minuter senare för att slänga i sig den en andra gång mumsade inte ens i sig en fodekula idag. Sheeet...

Tempen är i allafall fortarande låg så min gissning är valpar inatt vilket blir perfa eftersom Mammsen troligtvis är hemma igen då och jag slipper ta allt ansvar själv.

Nu ska jag ut och hämta the future Mama ur sitt bo därute. Hon får ju inte bli kall om sin sumomage.

/Jenpan - rapporterandes om Rempan 

Kommentarer
Postat av: Karolina

Guud vad spännande, hoppas allt går bra. Du får berätta mer sen, jag är jättenyfiken...hihi. Ge lilla sumo-remy en kram från mig och pojkarna!!

2008-01-20 @ 17:03:43
URL: http://iiina87.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0