Det sötaste

Idag gjorde Nemo det sötaste och modigaste jag nånsin har sett. Jag var i hållstas grusgrop för att låta Doris och Nemo prova att bada lite. Jag gick där i solen och frömde mig bort i min egna lilla värld och trodda att valparna svansade runt mina fötter somde brukar. Jag gick ut och satte mig på en liten halvö som går ut i vattnet. Men så hör jag en massa pip från andra sidan. Då är det Nemo som blivit kvar på andra sidan, och han förstod inte för sitt liv hur han skulle komma ut till Doris och mig på halvön. Så vad gör den 3 månade gamla valpen? Jo, han slänger sig i plurret och simmar ut till mig och Doris!!! Det var ju ingen megalång sträcka, men säkert 15 meter ia allafall. Detta är något som jag aldrig har varit med om. Så otroligt modigt och guuud så sött!

Nu på kvällen har jag varit på ridlektion. Markarbete på Robinson, böjda linjer. Gick helt ok, men jag är helt slut i axlarna och känner att en redig träningsvärk i magen är på g.

Efter ridningen i bilen hem kom jag på en dirigeringsövning som jag absolut ville hinna testa på Billy innan mörkret skulle komma. Så det var bara att trycka plattan i mattan för att komma hem fort. Väl hemma ryckte jag åt mig Billy och stack ut. Orkar inte gå in på övningen i detalj - men har utförde den klockrent  :)


Kommentarer
Postat av: Blond_me

Det finns väl ett skäl varför han heter Nemo. ;)
Kiss kiss

2008-04-24 @ 22:39:55
URL: http://iiina87.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0