Idag är jag lycklig

Ännu är det  jag ibland refererar till som livspusslet olöst. Vissa delar finns, men flera saknas och jag har inte fått dem jag har på plats riktigt än. Ändå är idag en dag som får mig att kääa mig så lycklig. Det kan låta klyschigt, men idag känner jag verkligen att jag lever!

Nellan har haft en pigg dag och orkat gå med på flera promenader där vi lekt i snön och tränat hennes små trix. Bakdelen är stabil och orkar upp för backarna idag. Dessutom känns hon närvarande och kontaktsökande.

Vädret har varit underbart. Några minusgrader, strålande sol och glittrande snö.
 
Tessa verkar ha kommit ut den lilla trotsålder hon befunnit sig i ett tag. Hon är fruktasvärt snabb men väldigt följsam i skogen.

Jag känner mig som power woman när jag med lätthet kan röra mig med 3 hundar lösa i skog och park utan att de stör förbipasserande, lekande barn eller andra hundar. Att dessutom få kommentaren "Vad fantastiskt samspel du har med dina hundar" från en helt random person värmer inuti.

Malin har varit i Stockholm och vi har unnat och göttat oss tillsammans.

Både Tess och Bill har gjort varsitt pass med jättefin linjetagsträning som jag lyckades lägga på en riktigt bra nivå - klurigt, men inte olösbart - och fått inviga våra nya fluffiga kaninbollar jag köpte i England.
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Låter alldeles underbar Jenny bara att njuta 😀
Lite extra härligt att Nell är så fin i kroppen och huvudet i dag!!
Hoppas dagen veckan fortsätter vara bra 😀 kram

2013-01-22 @ 10:45:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0