Lyckade öppenklassdebuter

Vilken Malmöresa det blev! Trots lång resväg och diverse missöden ångrar vi inte en sekund att vi åkte. Redan på lördagsmorgon stack vi iväg. Tog det lugnt, stannade hos Malin i Linköping och fortsatte sedan ner till Malmö.

Vi hade bokat det biligaste hotellet vi kunde hitta och boade in oss i det pyttelilla rummet som inte rymde något ner än en liten, litten dubbelsäng.. Doris parkerade på sängen och rörde sig inte en millimeter förrän vi checkade ut nästa dag. Tessa låg snällt på golvet vid mitt huvud. Toddy däremot tyckte att det här med hotell var svinhäftigt och for omkring som en annan vilde. Under natten vaknade vi flera gånger av att Toddy stog och hoppade jämnfota över oss i sängen...

Nästa morgon åkte vi till mässhallen tidigt och lät alla hundarna bekanta sig med miljön och underlaget. Alla verkade coola och på bra humör. Toddy var först ut med sin öppenklassdebut som resulterade i excellent, klassvinst och CK. Linda strålade som en sol - bara här var lyckan total. I bästa hanklassen blev han kvar bland de fyra sista tillsammans med tre championhanar och slutade på en tredjeplats med CERT och därmed även Svenskt utställningschampionat. Linda dansade sig ut ur ringen!

Sen var det dags för Tessa och Doris i en öppenklass på hela 17 tikar. Doris slutade på ett slätt excellent med en fin kritik. Tessa var pigg och visade sig väldigt trevligt. Resultatet av hennes öppenklassdebut blev excellent och en andraplacering med CK. I bästa tik konkurrensen var hon med länge och men blev tackad precis innan placering.

Efterson Ingrid var där med Pica (Combine Pick A Lily), och även hon tilldelets excellent med CK bestämde vi oss även för att gå in med en uppfödargrupp - vilken vann! Därför stannade Linda och jag kvar till finalerna, men där fick vi bara springa in och ut. Trots det kändes det väldigt kul att gå in i finalringen med en så prydlig grupp.

Vägen hem blev lång och vi var trötta. Tur att vi hade framgångarna att glädjas åt för när vi fick punktering på motorvägen ett par mil söder om Jönköping, det regnade, båste, trafiken var tung och det var mörkt kändes det rätt hopplöst ett tag. Men som vanligt ordnade det sig och vi rullade in genom grindarna i Hållsta runt midnatt.


Jag och Tessa, Combine Quite a Miracle - Excellent, CK och 2:a placerad i öppenklassen.


Jag och Tessa, Combine Quite a Miracle - Excellent, CK och 2:a placerad i öppenklassen.


Men brorsan ska ju alltid vara värst! Excellent, CK, klassvinst, 3: abästa hane med CERT.


Linda och SEU(u)Ch Combine Quite a Boy


Kommentarer
Postat av: Hanna

Grattis till de fina resultaten. Men så är det ju fina hundar också :)

2012-03-19 @ 17:55:33
URL: http://www.kennelblagul.blogspot.com
Postat av: lena, millie,ebba

JÄTTEGRATTIS till fin-fina resultat !!!

Vilken toppenresa det blev (bortsett från det där med punkan då förstås)

Kram

2012-03-19 @ 19:46:37
URL: http://www.goldentjejenmillie.se
Postat av: Annelie

Stort GRATTIS till fin-fina resultat!

2012-03-21 @ 09:46:50
URL: http://harpo-labradoren.se
Postat av: Nettan

Stort Grattis!

2012-03-21 @ 19:15:31
URL: http://www.hostgladjens.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0