Bar West

I Villa Alvarado, där jag bor, finns det oftast någonstans att hänga varje kväll om man har lust. Det spelas beerpong till förbannelse. Jag har spelat en gång och är redan trött på det, men jag antar att det är något som studenterna här samlas kring.

Igår ryckte ett gäng av oss i alla fall upp och och åkte ut till Pacific Beach för att gå på en klubb/bar som hette Bar West. Att åka dit tar ca en halvtimme med taxi och är rätt dyrt, drygt 40 dollar, men är man full bil så blir det ju ändå rätt ok när man delar på det. Och det är nog värt det för å vad skönt det var med lite miljöombyte. Musiken på uteställene jag varit på här tycker jag dock är under all kritik och dansmovsen ska vi inte tala om, men då är det skönt att man har sin grupp och kan köra sin grej ändå. Hemkomsten skedde nån gång strax efter två men eftersom jag stoppade till i ett par lägenheter på vägen kom jag inte i säng förrän fem.


Några av tejerna, fr v, en av de tysta tvillingarna, Jessica, jag, Eunsol & Hedwig


T.v. Japp, jag var i himlen - det fanns godisskålar på damernas!
T.h. Jag och Hedwigs supersöta roomie Eunsol är taggade i taxin

 

Och hey, Pappa, en jelloshot består av jello och vodka. Den jag provade var av hallonsmak och fy tusan alltså. Den slajmade sig och och ned i halsen innan jag lyckades trycka ner den. Fy tusan vad äckligt alltså!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0