COM till min förebild

Haha, ibland tycker jag nervositet är så märklig. När jag förväntar mig tt bli nervös känns det kanske inte alls - men känslan kan också poppa upp i situationer när man minst anar det.

I tre dagar satt jag som på nålar på jobbet. Och jag längtade till nästa chans att kolla updates om hur det gick på IGL. Jag har så otroligt pepp för Philippas skull och vågade knappt logga in på twitter och facebook för att kolla reslutaten.

Philippa och Mango höll sig i allafall kvar hela tävlingen och fick ett hedrande Com (certificate of merit) i slutändan. Jag är så glad för deras skull!

Philippa är på många sätt min Idol och förebild inom apporteringsträning. Jag tilltalas av hennes sätt att tänka och träna sina hundar. Det var på något sätt under min tid hos henne som poletten trillade ner och jag greppade konceptet kring apporteringsträning. Och många av hennes "mantran" ekar fortfarande i mitt bakhuvud: "It is not an option - its a responsability", "You can train a dog to perfection, but you can only win if your dog has style" och givetvis den allra viktigaste: "Always cash in och the good behaviours - put lots of money in the bank"

Här finns de övriga resultaten för IGL

Kommentarer
Postat av: Ingela Stake

Tack för resultat från IGL.Var på plats när IGL gick av stapeln i Skottland, en upplevelse !

2011-12-09 @ 11:47:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0