Nells 10-års kalas

Idag har Nell haft 10-års kalas, vilket gör henne till den första hunden som är uppvuxen i Skogsbrynet, Hållsta att bjuda in sina kamrater på fest. På gästlistan stog ett gäng kamrater med combine-hundar, och tillsammans promenerade vi ner till ån på Hedlandet för att låta hundarna bada. Det var ungefär vad man orkade med i dagens hetta och blev en väldigt trevlig utflykt. Alla hundarna bada och simmade i det svalkande vattnet. Nell fick dock vara hemma eftersom hon fortfarande håller sitt rehab-program.


Bild från badturen lånad av Eddies matte Ann-Sofie. Från vänster: Combine Nothing like a Fantasy "Echo", Combine Just a Fantasy "Berta", Combine Limited Edition "Eddie", Combine Just a Daydream "Hera", Stanroph So Remember Me "Remy", Combine Flames of Fantasy "Magda", Respons Kvittrande Kotett-Ten "Bodil" och Combine Evening Song "Astrid". Valparna Toddy, Tessa och Tindra fastnade tyvärr inte på bild!

.

Hemma i skogsbrynet blev det lite födelsedagsfika i den skugga som fanns. De flesta hundarna var rätt trötta efter promenad och bad i värmen och portionerades ut i olika hundhägn. Födelsedagsbarnen Nell och hennes syster Astrid samt Magda fick vara med oss och fika. Sen fick Nell paket, något som jag inte alls hade räknat med, men såklart var jättekul. Och vilka fina presenter dessutom, allt ifrån smaskiga ben, till leksaker, ett hundspel och en pillerburk (för det ska gamla damer ha påpekade Mille!). Tyvärr har ju Nell inte riktigt fattat det här med hur man öppnar paket så vi fick rycka in och hjälpa henne, men intresset för paketen var det inget fel på!


Nell har fått paket, är stolt och visar gärna upp det men fattar inte riktigt vad man ska göra sen trots att Ann-Sofie gömt smaskigt doftande torkad kycklinglever inuti det...









Stort tack till alla som kom och ville fira Nell och Astrid, och jättetack för alla fina presenter!

 


Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie o Eddie

STORT TACK till Nell o Jenny för ett toppenkalas!

2010-07-04 @ 09:54:17
URL: http://zetterljungs.cybersite.se
Postat av: Mi å Nisse

Grattis Nell!!!

2010-07-04 @ 23:06:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0