Things are looking up mate

Humörsvängningar har präglat denna dag - Big time!

Det var riktigt segt att ta sig upp när klockan ringde 07.30 imorse. Gårdagskvällen spenderades hos vår allas Brottning och sedan blev det rätt sent i säng. Nåja upp och ta hand om doggys och packa ryggan för prick nio skulle Emma hämta upp mig för att åka till Glanshammar på apporteringsträff.

Jag anlände på ett sannerligen gott humör, men träningen var ganska seg och utdragen. De ville träna en hund i taget så det blev mycket bil-liggande för Billy, vilket ju inte var vad vi hade hoppats på direkt. Hmm. Dock hoppas och tror jag på en kul träningskompis i Emma&Glimma och om jag har rätt fingertoppskänsla kan vi nog få mycket kul ihop i framtiden.

Hemma igen var jag trött och grinig. Rastade Nollan, käkade pannkakor, slaggade på soffan en dryg timma och pluggade lite. Mitt humör var förskräckligt och jag och Jensa gick runt och gnällde på varandra.

Men så vände plötsligt allt. Det beror nog på följande faktorer:

* Det ligger en nötstek (present från mammi och pappi) och steker sig tillsammans med lite potatis i ungen, klar att mumsas om en kvart typ. Grönsakerna står på bordet och beasåsen värms i vattenbad.

* Jensa är och köper cola till oss på pressbyrån

* Sist men inte minst ramlade det in ett mail från Malle-balle i inboxen nyss, som innehäll en massa glädjeframkallade ämnen. Biarritz ser tyvärr lite mörkt ut för tillfället, men det ersätts kanske av syster-surfläger på fuertaventura. Inte heller helt fel! Dessutom fanns en inbjudan till en 20-års fest.

... kompis, det går bra nu!

Kommentarer
Postat av: sofia

oooh, vilket lyx :) myyspyskvällen!

2009-01-25 @ 21:18:32
URL: http://sofiasomfan.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0