Storhandling till mitt "hem"

Igår när jag kom till Örebro hämde något märkligt. Jag kände mig hemma. Det var som hela jag slappnade av när jag kom innanför dörrarna till studentgatan 22. Och det trevliga var att inte bara jag gjorde det, även doggys tog varsin djup suck och lade sig tillrätta. Känns jävligt bra. Hundkompisar är i Örebro är det farlig bristvara på dock. Visa er, jag saknar er goa glada promenadvänner!


Kolla ett sånt häligt gäng! Finns det inga sånna hära i Örebro?
Fr v. Nell, Billy, Sunna, Remy, Berta, Ida, Ronja, Ebba

Nu sitter jag här och undrar vart dagen egentligen tog vägen. Förmiddagen bara försvann. Eftermiddagen spendaredes i skolan och sedan åkte Jennie, Sofia, Emelie och jag till Willys för att bunkra upp. Drygt fyrahundra gick det på så nu hoppas jag det räcker ett bra tag.  Kvällen har sedan bestått av lite hundrastning och matlagning, och så kollar jag plötsligt på klockan och ser att det är tio sheeeeet!

Billy som uppfört sig på sämsta möjliga sätt under helgen, har kommit upp sig igen. Efter att ha jagat efter en katt igårkväll fick han sig en ordentlig reprimand, och idag var han omvänd. Han klarade till och med en linjetagsövning helt galant.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0