Vägra päls!

När jag tog fram datorn hade jag så mycket som jag ville skriva här, så mycket som hänt på senaste tiden. Men så såg jag detta klipp...

http://www.youtube.com/watch?v=s6fw_5cGJB0

... och plötsligt var det bara det som kändes viktigt. Klippet är ett demonstrationsklipp mot pälsindustrin, och jag blev riktigt rädd när jag såg det. Visst har jag hört hur det går till, och också sett flera klipp tidigare, men jag blir lika upprörd ändå när jag ser de hemska förhållandena och behandlling som dessa djur får utstå.

Sedan kom jag att tänka på att jag sett flera pälsar på myrorna när jag var där för ett par dagar sen. HUR KAN DE SÄLJA DEM??? Jag antar att de tycker att det är bättre än att slänga dem, men det tycker inte jag. Hur kan de jobba brevdid dem, jag skulle bli påminnd om lidande djur i trånga burar varje sekund. Nej, lägg alla pälsar på en hög och bränn dem. Då blir de åter en del av naturen,där de hörde hemma.

Vill också knäppa Carrie Bradshaw på näsan. Ni som känner mig vet att hon annars är en gudinna för mig, men FÖRUTOM på denna punkt; Hon äger en päls. Vad tror ni? Skulle Carrie bära pälsen om hon visste att djuren som fick sätta livet till för att hon skulle få den hade flåtts levande??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0