Ugglan och Einstein i SD

Japp, ni läste rätt. Ugglan och Einstein (världens bästa mormor och morfar) har anlänt till San Diego och därför har stora delar av helgen spendeats med dem. Yeeey, så härligt att se dem!

Fast helgen började egentligen i torsdags eftersom jag hade ledigt på fredagen. Eftersom veckan varit minst sagt pluggtät firade jag tidig helg med att åka med ett härligt gäng till Mission Beach, där vi drack fruktiga $1 drinkar och dansade loss. På fredagen stog återigen plugg på schemat, men på kvällen tog mormor och morfar ut mig och Hedwig för att äta middag i La Jolla. Vi hamnade på en trevlig reastaurang och festade loss med fisk och skaldjur. Riktigt gott! Eftersom vi ändå var ute i svängen fortsatte Hedwig och jag kvällen i Pacific Beach tillsammans med Italienarna när mormor och morfar vände hemåt.

Lördag var det dock tidig uppstigning för att gå på seaworld! Riktigt kul med massa tuffa shower att titta på. Späckhuggar uppvisningen var helt otrolig! Men vi såg även en shower med delfiner, andra valar och sjölejon. Tufft! Filmklipp utlovas i veckan så ni också får ta del av dessa fantastiska djur-


Hedwig och jag på middagen i La Jolla, tyvärr kom kameran fram först när maten var uppkäkad...


Späckhuggare som gör en volt, det är otroligt vad graciösa såna jätteklumpar kan vara



Manki, det är ju för tusan Rädda Willy!



Lunch i solen


Delfiner i en komboshow även innehållandes valar, fåglar, aktobatik och simhopp







Kommentarer
Postat av: Malin

Radda Willy!!!??? ... men hade han den karaktaristiskt bojda fenan? .. i sana fall varfor i hela friden raddade du honom inte!!??

2011-03-09 @ 22:12:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0