Ingen tröstar som en hund

I flera dagar har jag haft ont i mina visdomständer som håller på att växa fram. Idag skulle jag åkt till Finnhamn för en stor fest men fick för andra gången under bara några dagars tid åka in akut till tandläkaren. Tandvärk är överjävligt. Tyvärr går det inte att ta bort tänderna än, eftersom jag är så svullen och inflammerad men nu har jag åtminstonde fått penicellin och starka smärtlindrande tabletter tills svullnaden lägger sig.

Jag tycker duktigt synd om mig själv - men tror nog att situationen vore tusen gånger värre om jag inte haft Billy här. Världens Bästa Billy. Billy som vet precis hur han ska agera för att få mig att känna mig lite bättre. Lika egoistisk som Nellan är lika genuint genomsnäll är farbror B. Han kommer alltid för att kolla läget, blåser mig lite i aktiktet och viftar på svansen. Han sover nedanför min säng, tittar upp lite då och då med sina oemotståndliga pepparkornsögon och smackar lite osäkert. Det finns ingen somtröstar lika bra som en hund, och utan att kanske egentligen veta det får Billy alltid sin matte att känna sig lite bättre trots överjävlig värk. Det är verkligen inte undligt att hunden kallas just människans bästa vän.

Nu åker Billy, jag och min pillerväska med sena båten till Finnhamn. Nellsan får bo hos Birgitta över helgen!


Ingen tröstar som Billy-boy!


Kommentarer
Postat av: Anna, Hedvig & Hilda

Härliga Billy!

2012-02-27 @ 15:06:17
URL: http://gyllenevanner.wordpress.com
Postat av: Hanna

Baily är precis likadan. Är jag dålig ligger han antingen nedanför på golvet, eller jämte mig i sängen, allt för att hålla koll på mig och se till att jag har det bra.

2012-02-28 @ 09:24:20
URL: http://www.kennelblagul.blogspot.com
Postat av: Birgitta

Glada, lekfulla, underbara Nell, det var härligt att få ha henne hela helgen!

2012-03-02 @ 19:38:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0