1 februari på kennel Combine

Termometern visar flera minusgrader, men solen lyser så tanterna + Mr. Toods fick gå ut i rastgården på husgaveln och smaska ben några timmar. I den här rastgården har de ingen möjlighet att gå in, så jag ställde ut ett par korgar på trappen och klädde på dem täcken. Unghundarna spenderar dagen i stora rastgården - där finns ett uthus och en box med halm där de kan gå in och mysa om det blir kyligt. Bonnie och de små snarkar ikapp i valplådan här bredvid.

Hemma hos oss har hundarna alltid fått spendera mycket tid utomhus, och jag är övertygad om att det gör dem gott. Inomhus ligger de ju oftast och sover, men utomhus gillar de att leka med varandra och ligga på de upphöjda liggplattserna och spana på allt som händer runt omkring.








Kommentarer
Postat av: Kristina

Många valpar och härligt att det går bra med de alla. Här i Jämtland har vi ofta kallt, nu ca -10 och säkerligen 90 cm snö. Håller med att hundarna mår bra av att vara ute. Här är vi alltid ute väldigt mycket. Åka skidor med de vuxna går även bra över -20. Det viktiga är att åka på i skokterspåren så de inte står stilla. Då blir det kallt om tassarna. Likaså om de går ut i lössnön.

Mvh

Kristina

2012-02-01 @ 14:16:31
URL: http://rodmyransgolden.se
Postat av: hedwig

titta, nu ser de ut som små isbjörnar! Söta!

2012-02-01 @ 17:07:22
Postat av: Therese Svensson

Underbara, längtar tills vi ska komma och titta på dom små!

2012-02-02 @ 11:12:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0