GRK Club Show 2012

Den gångna helgen var det dags för roadtrip för Combine-familjen igen, med destination Sundsvall och GRK Club Show. För er som inte har lika nördig koll på alla dessa olika utställningsvarianter kan jag berätta att Club Show är Goldenklubbens årliga utställning som är officiell, dvs. där meriterna registreras hos SKK och man kan tävla om Certifikat.

På fredagskvällen anlände vill till Fläsians Camping, strax söder om Sundsvall. Genast påbörjades dusch, torkning och finputsningen på de fem hundarna som var med. Det tog sin tid att få de torra och lagom till sista kvällskissen var vi klara - då ett åsk- och regnoväder drog in över campingen. Surt!

Nästa morgon var det dags för Club Show och vi åkte högst upp på Södra Berget där utställningsplatsen låg. Linda som är den värsta utställningsnörden i familjen just nu tvingade upp oss i ottan och såg till att vi var först på plats av alla deltagare för "annars får man ju ingen bra plats vid ringside". Suck!

Jag visade bara Billy under dagen och han kändes både fin och rätt så showig. Det är något speciellt med Bill och jag känner mig alltid så stolt när jag visar honom. Tyvärr tyckte dagens domare, Ann Carlström, inte om hans huvud och tyckte ögonen var för små så resultatet blev kanske inte direkt något att skryta med. Eller så är det jag som blivit 'bortskämd' med hans framgångar på senare tid för en andraplats med CK i veteranklassen är ju inget att skämmas för direkt!

Tur var ändå att mamma och Linda höll combine-fanan i topp:
- Davy - Combine Steward of the Line: BIR-valp
- Tino - SEU(u)Ch Combine Nintendo: 1a jaktklass, CK, bästa jaktmeriterade hane
- Toddy - SEU(u)Ch Combine Quite a Boy: 2a i championklass, CK, 2a bästa hane
- Tessa - Combine Quite a Miracle: 1a ökl, CK, 2a bästa tik, CERT

Sen avslutade vi dagen med att även bli dagens bästa uppfödargrupp!






Kommentarer
Postat av: Sandra, Thyra, Lhine & Rhiva

Bättre med små ögon som kan apportera, än stora ögon som inte apporterar alls ;)



Jättegrattis till alla fina resultat!

2012-08-08 @ 20:57:35
URL: http://tomik.se
Postat av: Johanna, Majken & Ester

Grattis till fina resultat, men fick inte du något pris för den där supersnygga klädseln?! :O ;-)

2012-08-09 @ 11:02:26
URL: http://johannalofgren.wordpress.com
Postat av: Ann-Sofie

Ja gud va ni ser fina ut tillsammans o passar precis lika bra i snyggringen som i apporteringsmarken. Ett riktigt DUAL par precis i min smak. Värsta bästa fina duktiga ♡♡

2012-08-09 @ 12:07:15
URL: http://zetterljungs.hundstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0