Leeuwarden - behind the scenes

Snudd på midnatt har jag hittat ett andrum. På gott och ont händer det mycket i mitt liv för tillfället. Holland i alla fall. Gissningsvis har ni redan sett resultat och bilder på kennel Combines hemsida, men här kommer lite behind-the-scenes bilder från vår tripp + några favoritbilder från utställningsdagen.


På väg ner hade vi lite pressat schema. Mat fick därmed intas på närmsta möjliga ställe, dvs. McD och BK typ. Hundarna fixk snabba bensträckare på rastplatserna utaför. Såhär i efterhand vill jag mest garva åt att vi faktiskt genomförde denna snudd på galna resa 5 personer och 4 hundar ihopträngda i en gammal Volvo.




Vi såg till att komma ner till Leeuwarden en dag innan utställningen så att både vi och jyckarna hann landa. Eftersom det var påsk var i princip allt stängt med efter två dagar i bilen njöt både vi och de fyrbenta av att promenera runt istället.



På väg till utställningsområdet på annandag påsk. Fr v. Toddy, Tino, Doris och Tessa.



Vi var jättestolta när Linda och Toddan vann öppenklassen!


Och ännu stoltare när mamma och Tino placerades etta i championklassen!



Den här bilden får mig alltid att dra på munnen. Här ser ni alltså 3 välartade och duktiga championhanar som tar sin uppgift på allvar.... och en hoppgurka som inte vet hur man beter sig ;) Tino
....

Kommentarer
Postat av: Sandra, Thyra, Lhine & Rhiva

Vad vore Tino utan sitt klängande :) Rhiva står knappast stadigt på jorden med sina fyra tassar, utan är mer i luften eller på bakbenen och hoppar och knuffas.



Verkligen en imponerade resa ni gjorde, och kul med så otroligt fina resultat!

2012-04-21 @ 00:07:45
URL: http://tomik.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0