En dag in på det 24:de levnadsåret

Igår fyllde jag 24. Det firades som vanligt lite anonymt. Jag tycker mycket om att uppmärksamma andra på deras födelsedagar, men har de senaste året inte haft något större intresse att fira mina egna. Det har lett till att de firats lite i farten på andra aktiviteter. Här är några exempel, klicka på årtalen om ni vill läsa hela blogginläggen om händelserna.

  • 2010: Jag firade in mitt 23:dje lednadsår på SSRK utställning i Mjölby där jag visade Nell till vår första gemensamma klassvinst med CK i officiella sammanhang. Hon blev dessutom BIR-veteran och fick, drygt 10-år gammal, äntra en finalring för första gången i sitt liv.
  • 2009: För två år sedan spenderades födelsedagen i Sala Ridhus på Open Show där jag visade Billy till en andraplats i bästa hanklasskonkurrensen.
  • 2007: Året jag fyllde 20 stod kvällstävling i agility på schemat. Karolina och jag åkte tillsammans och satt och frös rumporna av oss när det plötsligt hördes sång från parkeringen. Där kom hundkompisarna med familjen i spetsen med tårta och uppvakning. Vilken överraskning det var!

Min gårdag blev i allafall riktigt mysig. Vaknade som vanligt av att Billy la sitt stora huvud bredvid min kudde och tittade lite yrvaket på mig med sina små pepparkornsögon. Han vaknar också av min väckarklocka och har lärt sig att han kan få lite egentid med matte då eftersom Nell inte hör och fortsätter sova som en stock på sitt täcke under bordet.

Efter jobbet blev det en mysig trerätters middag med lite bubbel i Bromma. Tack alla som uppmärksammade mig på min födelsedag. Det värmer!

Kommentarer
Postat av: Sandra, Thyra & Lhine

Grattis i efterskott :)

2011-10-25 @ 18:44:37
URL: http://tomik.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0