Nattliga äventyr i Pacific Beach...

...med efterföljande chill i Villa Alvarado är två exempel på vad denna helg har bjudit mig på. Lördagen inleddes med en tur till ett stort köpcentra kallat Fashion Valley tillsammans med brittiska Kimberley och amerikanska Denize. Jag säger bara omg, Forever 21 är min nya favvobutik!

När jag kom hem svirade jag om snabbt som sjutton och mötte upp Hedwig, en nyanländ svenska. Tillsammans åkte vi till Pacific Beach (PB) för att gå på Svenska handelskammarens pubrunda. Där fanns även Christophe (ex-klasskompis) och Adam som var gulliga och lät mig sova på deras soffa då det inte går några bussar eller spårvagnar tillbaka till SDSU på natten. Pubrundan var iallafall lyckad och jag gillade verkligen atmosfären i så dit hoppas jag på att återvända för fler nattliga äventyr inom en snar framtid.

Idag tog jag mig hemmåt mitt på dagen nångång, slappade i solen med de grannarna med efterföljade plugg och på kvällen kilade jag över för te hos Kimberley och Denize. Tillvaron här i SD börjar kännas mer och mer bekväm!


Favvobaren av de vi besökte i PB, inte bara för namnets skull förstås även om det självklart var ett plus i kanten!



Kommentarer
Postat av: brita

haha. jenny! barnamnet är ju underbart.

kul att läsa och lite avis blir man förstås också.. puss

2011-01-24 @ 11:11:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0