Träningshelg

Helgen som gick bjöd på härlig apporteringsträning hos Anna i Salem tillsammans med henne&Hedwig, Johanna&Hank och den nya bekantskaper i form av Jenny&Nike. Men först avklarade jag fredagsfinalen i Idol Live i Karlstad. En rolig upplevelse, men med sen hemkomst så det var lagom yrvaken satte jag mig i troga Foppa på lördagsmorgonen. Efter ett stopp i Hållsta där jag bytte ut Nell mot mammas Tino fortsatte vi till Salem.

Jag kom lagom till lunchen och på eftermiddagen tränade vi sedan markeringar och lite dirigeringar i ett skogsparti. Båda killarna har haft lite träningsuppehåll så jag tog det lite försiktigt och kände av dem lite. Tino fick enkelmarkeringar till tydlig referenspunkt och sedan linjetag till samma område. Billy fick markeringar med dolt nedslag bakom backkrön och linjetag till halvkänd plats med störningsmarkering.

På söndagen åkte vi och tränade på ett fält. Billy som har lite svårt att sova borta kändes lite matt och fick därför ligga mycket passiv. Ett par linjetag till platser där han tidigare sett markeringar och senare även stoppsignal och sidotecken till samma områden fick han ändå testa och skötte sig bra. Tino fick långa enkelmarkeringar och lite grundläggande linjetagsträning.

Härligast med helgen var nog känslan av att kunna ha med två jyckar och växelföra dem utan några problem alls. Båda killarna var med på noterna och gjorde vad jag bad dem om både passivt och aktivt. Det gav mersmak och min längtan efter valp blev större än någonsin. Men det får vänta, än är inte rätt tid...


Billy tyckte nog att det härligaste med helgen var att man fick ligga i soffan hemma hos Anna.
På natten bäddade jag den och sov där intryckt mot ryggstödet av Billy som fläkte ut sig på rygg
bredvid  med ett nöjt grymtande. Även Tino fick testligga en soffa för förstagången i sitt liv.
Vilken lycka!


Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

haha undrar om det killarna mest minns av träningshelgen var träningen eller soffliggningen ;-)

Här verkar det alltmer som lilldivan tar över min säng så funderar skarpt på att hitta nån annan lösning, fick sova helt utan täcke härom natten, nån som stulit det o då gick det inte att väcka den förlamade lilldivan som sov sin bästa skönhetssömn...

typiskt.. eller är jag måhända lite för mesig :-)

2010-11-23 @ 13:52:09
URL: http://zetterljungs.cybersite.se
Postat av: Nisse Larssson

"Billy som har lite svårt att sova borta..." Stackars liten - När ska han bli vuxen! :-)

2010-11-24 @ 08:07:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0