San Diego State University

Det var med skräckblandad förtjusning jag läste mailet där det framgick att jag nu är officiellt antagen. Nu smäller det - det finns ingen återvändo!

Redan i april påbörjades min väg mot en utbytestermin våren 2011. Jag fick skriva ett internationellt språktest för att få det dokumenterat att min engelska var god nog för att klara av att studera med engelska som undervisningsspråk på universitetsnivå. Därefter följde nomineringsprocessen, alltså ansökan om att få nomineras till Örebro Universitets utbytesplatser. Efter lite övervägande satte jag platsen på San Diego State University (SDSU) högst upp på min lista. Till sommaren stog det klart att jag blivit nominerad till mitt förstahandsval. Under sensommaren skrev jag ansökan till SDSU och sedan har det varit en lååååång väntan. Imorse när jag öppnade mailen låg dock ett mail från SDSU högst upp i listan och de grattulerade mig till att jag nu är officiellt antagen till SDSU vårterminen 2011!

Jag ser såklart fram emot min utbytestermin massor. En ny världsdel, land, universitet och språk. Samtidigt känner jag redan lite ångest över att vara ifrån hundarna och Jens så många månader. Nell och Billy kommer att få flytta "hem" till Hållsta medan jag är borta. Det är enorm trygghet för mig att de får bo hos mamma där jag kommer ha full koll på vad de har för sig.

Har inte riktigt bestämt mig för hur jag ska göra med bloggen. Antingen låter jag den vila och fixar en ny San Diego blogg, eller så får det bli en underkategori här.... Tips?

Kommentarer
Postat av: Johanna & Majken

Stort Grattis till att du har blivit antagen! :D Häftigt men jag förstår att du kommer sakna vovvarna! Jag har lite ångest över min Thailandsresa men den kommer "bara" vara i tre veckor. Har aldrig varit ifrån Majken så länge förut.

2010-11-14 @ 01:18:20
URL: http://johannalofgren.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0