Babyboom

På Tandlavägen 18 i Skogsbrynet svävar vi just nu på moln. Som alltid i valptider är det mesta upp och ned, även om vi börjar få ordning på torpet nu. I köket ligger Doris med sina sju 16 dagar gamla valpar, och i datorrummet ligger Magda med sina fyra hely nyfödda små korvar. Dorisvalparna är Billy far till och Magdavalparna blir hans småsyskon.

Igår fick jag vara med när vi gav Doris valpar köttfärs för första gången. Alltid lika häftigt. De små som precis öppnat ögonen och dittills bara diat vet ganska snart precis vad de ska göra med den lilla köttfärsklumpen man håller framför nosen på dem. Sen att bordsskicket inte är det bästa får man väl ha förståelse för ;)
.


Doris med sina sju underverk

.
Idag var födelsen av Magdas små såklart den stora händelsen. Allt blir lite upp och ned när tikarna valpar tycker jag. Man går liksom på nålar hela dagen. Allt annat skjuts åt sidan. Man förbereder med tidningar och rena handdukar, och sedan blir allt bara kladd ändå. Förtjusning blandas med ett obehagligt sug i magen. Speciellt när den första valpen dröjer efter att värkarbetet satt igång. Lycka när de fyller lungorna med luft för första gången.
.




Kommentarer
Postat av: lena, millie,ebba

Stort Grattis till alla valpar på Tandlavägen !!!!

2010-01-23 @ 21:57:37
URL: http://www.goldentjejenmillie.se
Postat av: Moa

Grattis Magda!! Skönt när det går så bra! Kram från "släkten"

2010-01-23 @ 22:37:03
URL: http://klickerhundar.wordpress.com
Postat av: Ann-Sofie o Eddie

Grattis till småsyskonen hälsar Eddie o jag. Vad blev det för fördelning på dem?

2010-01-24 @ 01:23:42
URL: http://zetterljungs.cybersite.se
Postat av: Sara

Åh vad mysigt det ser ut och vilken tur att Magda valde att låta sina bäbisar se världen när du var hemma också. Ses vi i Örebro idag eller stannar du hemma med Nella nu? Kram

2010-01-24 @ 09:58:48
URL: http://omsara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0